Natuurlijke verzorging met botoxachtig-effect

Ben je op zoek naar mooie, chique producten die echt wat doen voor je huid? Mineral Care, bekend van de merken GIGI Cosmetics en Mineral Care Dead Sea Experience introduceert met Ultima een nieuwe, innovatieve productlijn met geavanceerde formules op basis van Zwitserse Biotechnologie. Het doel van de lijn? Ultieme huidverbetering combineren met een gevoel van totale well-being!

De Ultima-lijn is ontwikkeld door Dr. Burstein Laboratories en Bio-Anti-Aging Ltd. In de cosmetische wereld zijn dit twee vooraanstaande onderzoekslaboratoria, met meer dan 30 jaar ervaring. Beide hebben hun expertise gebundeld, hetgeen heeft geleid tot de ontwikkeling van deze state-of-the-art- huidverbeteringslijn. De producten zijn het resultaat van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en de toepassing van actieve peptiden in combinatie met de nieuwste inzichten op het gebied van natuurlijke werkstoffen.

Geproduceerd met respect voor de natuur op basis van gepatenteerde biotechnologie

Alle formules van Ultima zijn vrij van parabenen, GMO’s, ftalaten, petrochemische stoffen en kleurstoffen. De producten zijn niet getest op dieren en bevatten ook geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Dr. Burstein’s laboratorium is één van de meest vooraanstaande laboratoria ter wereld,  uitgerust met geavanceerde wetenschappelijke apparatuur voor het onderzoeken en produceren van hoogwaardige effectieve en natuurlijke cosmetica. Men ontwikkelde een gepatenteerd proces om groenten en fruit op een biotechnologische wijze te verwerken, zonder hierbij afbreuk te doen aan de eigenschappen en genetica ervan.

ULTIMA XeO Complex, de genadeloze aanpak van expressierimpels en huidveroudering

Hét paradepaardje uit de lijn is het ULTIMA XeO Complex op basis van actieve natuurlijke werkstoffen zoals hyaluronzuur, groene thee-extract, camu camu fruit, sojaboonproteïnen, tarweproteïnen, roodalgen en echinacea. Deze biotechnologische formule remt de overdracht van neurotransmitters in de huid dankzij BoNT-L peptiden*, waardoor expressierimpels duidelijk minder zichtbaar worden (botoxachtig-effect). Het XeO Complex zorgt tevens voor een direct zichtbare lifting en een langdurige versteviging van de huid. Al na een paar minuten is het liftende effect zichtbaar. De samenstelling, gebaseerd op een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata micro alg, beschermt de huidcellen tegen oxidatie en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. XeO Complex geeft de huid tot 80% meer volume, algehele vitaliteit, een jeugdige uitstraling en een opvallend stralende teint.

* BoNT-L is een peptide met een Botox-achtige activiteit. BoNT-L peptiden blokkeren de neurotransmitters in de huid, waardoor de spieren minder samentrekken en op die manier rimpels kunnen worden voorkomen en zelfs verminderen.

ULTIMA Pure Swiss Hyaluronic Serum + Vitamine C, de directe vocht- en vitamineboost

Het ULTIMA Pure Swiss Hyaluronic Serum met toegevoegde vitamine C is een intensief, direct hydraterend serum dat het vochtgehalte van de huid onmiddellijk herstelt en langdurig helpt vasthouden. De huid voelt hierdoor soepel en elastisch aan en krijgt een gezonde, vitale uitstraling. De toegevoegde vitamine C heeft een krachtige antioxidant werking en ondersteunt daarmee het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid in de strijd tegen vrije radicalen. Deze formule is verkrijgbaar in twee varianten. Het ULTIMA Pure Swiss Hyaluronic Serum + Vitamine C is voor de normale tot droge huid. Het ULTIMA Pure Swiss Hyaluronic Serum FORTE + Vitamine C  werd speciaal ontwikkeld voor de zeer droge en rijpere huid.

ULTIMA NightPeeling, de schoonheidsslaap voor een hernieuwde jeugdige uitstraling

Met ULTIMA NightPeeling krijgt de huid letterlijk een transformerende schoonheidsslaap. Deze exfoliërende nachtcrème wordt ca. twee maal per week gebruikt. De formule is actief gedurende 12 uur en verwijdert geleidelijk de bovenste huidlaag, dankzij de toevoeging van glycolzuur (fruitzuur), alfa-liponzuur en melkzuur. Deze combinatie van exfolianten stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en bevordert de huideigen aanmaak van collageen en elastine. Dit proces verloopt ongemerkt en pijnloos en is reeds zichtbaar binnen een week. De samenstelling bevat essentiële huidverjongende ingrediënten zoals retinol en krachtige antioxidanten waaronder de vitamines C en E. Het toegevoegde extract van berendruif heeft een oplichtende werking bij huidverkleuringen en zorgt voor een egale teint. Dankzij azelaïnezuur, kaasjeskruid en aloë vera- extract worden eventuele onzuiverheden en huidirritaties effectief aangepakt voor een gave en gezonde huid. Het resultaat? Week na week een gladdere, meer stralende, egalere en jeugdigere uitstraling bij elk nieuw ontwaken!

ULTIMA Lift, de ‘turbo-treatment’ voor een direct gelifte, gladde en stevige huid

Een directe oppepper nodig voor de huid of een speciale gelegenheid waarbij je stralend en op je mooist voor de dag wilt komen? ULTIMA Lift zorgt voor een direct en langdurig ‘face lifting-effect’ dankzij o.a. een complex van biotechnologische peptiden. Dit resultaat is al zichtbaar binnen enkele minuten. ULTIMA Lift heeft tevens een lange termijn-effect door de vorming van het collageen (type I) in de huid te verhogen om zo het bindweefsel te verstevigen. De samenstelling van dit hoogwaardige serum is gebaseerd op een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata micro alg en bevat tevens de antioxidanten groene thee-extract, camu camu fruit, Dunaliella algen en vitamine C. De enzymen uit papaja, hebben een mild exfoliërende werking en zorgen voor een gladde en gave huid. Dankzij sojaproteïnen, squalane en retinol zorgt ULTIMA Lift voor een vitaal uitziende, soepele en jeugdige huid.

ULTIMA Wrinkle Eraser, de 3-in-1 formule die je overtollige jaren optisch laat verdwijnen!

Met de unieke formule van ULTIMA Wrinkle Eraser pak je drie problemen in één keer aan! Deze fluweelzachte oog- en gezichtscrème is een rijk verzorgende dagcrème op basis van een hoog gehalte vitamine E en A. Als tweede functie zorgt het voor de perfecte egaliserende basis onder make-up dankzij de licht getinte samenstelling die kleine imperfecties direct camoufleert en egaliseert.

ULTIMA Wrinkle Eraser bevordert tot slot het natuurlijke huidvernieuwingsproces. De formule vermindert rimpels  en fijne lijntjes door deze direct op te vullen dankzij siliconen en verkleint de poriën met als resultaat een gladde, stevige en jonger ogende huid.

Een samenvatting: Wat doen   de producten van ULTIMA?

 

Multidimensionale   anti-aging werking (aanpak van rimpels, stevigheid, egaliteit en tonus)

Stimulatie   van de aanmaak van huideigen collageen en elastine

DNA-beschermend

Krachtige   antioxidant werking

Stimulering   van de celvernieuwing

Verfijning   van de poriën

Intensief   en langdurig hydrateren

Vermindering   van wallen en donkere kringen rondom de ogen

Onthullen   van een vitale, jeugdige uitstraling

Onthullen   van een opvallend stralende, frisse teint

 

De formules van alle   ULTIMA-producten zijn vrij van:

 

Dierproeven

GMO’s

Ftalaten

Formaldehyde

Kleurstoffen

Parabenen

Petrochemische   stoffen

Schadelijke   chemicaliën

 

More info:

 

De ULTIMA-producten zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist.

 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met
Mineral Care via telefoonnummer: 033-2464532 of kijken op de website www.mineralcare.nl

 

Verkoopprijzen consument:

 

  • ULTIMA XeO Complex    € 189,50/50 ml.
  • ULTIMA Active NightPeeling   €  49,50/50 ml.
  • ULTIMA Pure Swiss Hyaluronic Serum + Vit. C. € 42,50/15 ml.
  • ULTIMA Pure Swiss Hyaluronic Serum + Vit. C. Fort €  59,50/15 ml.
  • ULTIMA Lift €  98,00/15 ml.
  • ULTIMA Wrinkle Eraser €  89,50/50 ml.

Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Dag rode vlekjes, dag pigmentvlekjes…welkom egale huid
Lees ook:Uitzonderlijk krachtige collageenbooster
Lees ook:Dr. van der Hoog introduceert nieuwe gel voor een snel herstel van de huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>