Crème voor het hele gezin

Een gave en gladde huid staat wereldwijd bovenaan het verlanglijstje van schoonheidswensen. Naarmate we ouder worden, vertoont de huid echter onvermijdelijk de ‘sporen van het dagelijks leven’ in de vorm van o.a. rimpels, littekens en andere huidbeschadigingen. Het genereren van duurzame huidverbetering voor iedereen is hét belangrijkste uitgangspunt van hannah®. Voor het op een effectieve én snelle manier herstellen van rimpels en huidbeschadigingen zoals littekens, biedt dé pionier in huidverbetering met de hannah® Remodelling Cream een ongekend krachtige formule die de huid letterlijk hermodelleert en haar weer gaaf en glad voor de dag laat komen! Mede dankzij het unieke ‘hannah® systeem voor huidverbetering’ dankt hannah® haar reputatie op het gebied van duurzame en effectieve huidverbetering. Dit systeem werkt te allen tijde op basis van een combinatie van individueel afgestemde, huidverbeterende behandelingen en bijpassende hannah® producten. 

Stap 1: Rimpels en littekens genadeloos aanpakken  

De hannah® Rimpel- en Litteken Reductie Therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige massages, diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah® huidcoach. Door deze diepwerkende en doeltreffende therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Hierdoor zal rimpelvorming drastisch verminderd worden, de structuur van de huid wordt verbeterd , littekens worden minder zichtbaar en de huid wordt op een natuurlijke manier gelift. Om dit proces te versnellen werd hannah® Remodelling Cream ontwikkeld.

Stap 2: Snel herstel van de beschadigde huid dankzij 12% natuurlijke Vitamine E

De formule van  hannah® Remodelling Cream bevat 12% ingekapselde natuurlijke vitamine E. Dankzij deze zeer hoge concentratie is deze crème uitzonderlijk geschikt voor een snel herstel van een beschadigde huid. Vitamine E activeert de doorbloeding, regenereert de huid, herstelt de beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Deze krachtige ‘herstelvitamine’ vermindert de roodheid van littekens en rimpeltjes, waardoor deze minder zichtbaar worden. 

De onmisbare herstelcrème voor het hele gezin

De volle samenstelling van hannah Remodelling Cream bevat tevens Kamille-extract. Deze natuurlijke werkstof heeft een weerstandsverhogende werking voor de huid en werkt tevens kalmerend bij diverse huidirritaties. De Remodelling Cream is een onmisbare crème voor het hele gezin bij tal van huidbeschadigingen zoals littekens, brandwonden, eczeem, schaafplekjes, huidbeschadigingen na acne en tal van andere ontsierende plekjes op de huid die vragen om een snel en effectief herstel! 

Verkoopprijs: hannah®  Remodelling Cream     €  56,00/ 45 ml

www.huidcoach.nl

Lees ook:Hannah houdt van je huid…
Lees ook:hannah Clear Skin Conditioner
Lees ook:Travel light met handige mini flacons voor je huid
Lees ook:Littekens no way!
Lees ook:Voorkom een vermoeide huid met Bindweefselmassage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>