Sterren voor je skin!

Sterren: Hollywood blockbusters kennen ze als geen ander en professionele sportteams koesteren hun sterren. Maar elke goede gezichtsverzorgingsserie heeft ook haar eigen sterren. Ze stralen wat feller dan andere producten, maar pas in een samenhangend geheel, als onderdeel van een systeem, kunnen ze hun ware kracht laten zien.  SKINOVAGEPX is een op maat gesneden verzorgingslijn, geschikt voor elke huidbehoefte. Premium cosmetica van de nieuwste  generatie – met een performance die rijp is voor een Oscar!

SKINOVAGEPX

PX staat voor Performance eXtra. Alle SKINOVAGEPX producten bevatten naast speciale werkstoffen, afgestemd op het huidbeeld, twee innovatieve ster-ingrediënten:

      Alpine stamcellen behoeden het cel-DNA voor licht- en milieu veroorzaakte huidbeschadigingen. Ze voorkomen de huidveroudering en werken als een beschermingsschild.

      Met de plantaardig gewonnen, moleculaire katalysator OsmoTec kunnen de specifieke werkstoffen in de cel nog beter worden verwerkt, omdat hij het osmotische evenwicht weer herstelt. Het verzorgingseffect treedt sneller, effectiever en met depotwerking in (de vertraagde, over langere tijdsduur zich uitstrekkende werking van een ingrediënt).

De werkstoffen kunnen tot topprestaties oplopen. Bovendien zijn de nieuwe SKINOVAGEPX producten vrij van parabenen en minerale oliën en optimaal huid verdraagzaam. Zoals alle BABOR producten wordt ook SKINOVAGEPX volgens farmaceutische standaarden geproduceerd. En uiteraard is zowel de crème receptuur als het doosje compleet ‘made in Germany’.

 

SKINOVAGEPX houdt rekening met het genetisch vastgelegde huidbeeld en de huidtoestand van dat moment, want ook stress of milieu-invloeden beïnvloeden de huid. Daarom heeft BABOR met SKINOVAGEPX op maat gesneden producten voor vijf verschillende huidtypes en -toestanden ontwikkeld:

 Vita Balance – voor de droge huid

Calming Sensitive – voor de gevoelige huid

Perfect Combination – voor de gemengde huid en de vette huid

Advanced Biogen – voor een vermoeide, uitgeputte huid

Pure – voor een onzuivere huid.

Zij worden terzijde gestaan door de lijn ‘Sensational Eyes’, specialistische verzorging voor het gevoelige ooggebied, en door de bijzonder slagvaardige lijn ‘Intensifier’, de supersterren van het BABOR verzorgingssysteem.

Bijzonder praktisch aan SKINOVAGEPX is het puntensysteem dat de zoektocht naar de juiste crème vergemakkelijkt. Het classificeert de rijkheid van de inhoud door middel van één punt voor een heel luchtige lotion, tot en met vijf punten voor zeer rijke crèmes. Op deze manier is het vinden van het optimale dag- en nachtverzorgingsduo of de passende crème voor het desbetreffende jaargetijde net zo gemakkelijk als een wandeling over de Walk of Fame!

TWEE STERREN IN DE SPOTLIGHTS

      Intens Illuminating Serum: dit exclusieve werkstofserum beloofd een frisse, heldere uitstraling. Perfection peptiden zorgen voor een lichte peeling van de huid terwijl Waltherica Indica haar laat stralen. Lichtreflecterende pigmenten schenken een frisse finish.

Intens Illuminating Serum – 30 ml €50,-

      Intens Refreshing Foam Mask: dit exclusieve schuimmasker zorgt voor extra vocht en vitaliteit van de huid. Behalve OsmoTec en alpine stamcellen bevat het een cistusroos extract dat de celregeneratie bevordert en tevens voor een frisse blik zorgt.

Intens Refreshing Foam Mask – 75 ml €23,-

Voor verkoopinformatie in Nederland:

      www.babor.nl

      045 531 83 00

Lees ook:Avocado-olie voor een boost van frisheid
Lees ook:Win een Wellness-Get-away voor twee!!
Lees ook:Beauty nieuws: fluid-kuren voor je huid
Lees ook:Babor bekroond
Lees ook:Een nieuwe en mooiere huid in 21 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>