Best MTV EMA 2013 outfitjuh!

marjol‘Out of This World Fun Party Alien’ was het thema van  hét feest van het jaar; de MTV EMA 2013 en ik kan je melden dat mijn collega Marjol Kock zich daar als geen ander aan gehouden heeft. Chapeau voor haar amazing looks! Om bij het spektakel aanwezig te kunnen zijn konden liefhebbers van dit event speciaal auditie doen om te laten zien hoeveel EMA spirit zij in huis hebben. Marjol heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt en haar ubercoole vernieuwende alien look heeft zoveel indruk op de jury gemaakt dat zij er onlangs ook echt bij mocht zijn in Club Ziggo. Haar look viel zelfs zo op dat er een foto van haar op de bekende foto-nieuwssite ANP foto kwam te staan. Supercool natuurlijk.

Voor haar MTV EMA 2013 – ‘Out of This World Fun Party Alien’ – look zou je denken dat ze uren voor de kaptafel heeft gezeten, maar niets is minder waar. Check haar haren, het heuse MTV-logo zou binnen no time zijn gefixt, omdat Marjol steeds handiger wordt in deze klussen. Haar alien-uitstulpingen had ze eerder al gefabriceerd voor een ander feestje en die kwamen nu maar wat goed weer van pas. Daarna heeft ze zowel haar haren als de make-up binnen een uurtje gefixt en was ze ready om flink te gaan knallen in Club Ziggo.

marjol5

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ken Marjol als mijn collega natuurlijk al wat langer en weet dat zij vaker enorm uitpakt met visagie, haardrachten en outfitjes. Zelf ben ik van mening dat ze daar echt meer mee moet gaan doen. Een van de hoogtepunten tot nu toe was het moment waarop ze een fantastisch haarwerk had gemaakt – een ketting van haarstukken - en dat ze dat kunstwerk tijdens een concert van Lady Gaga aan de mothermonster herself mocht overhandigen, on stage. Lady Gaga vond het haarkunstwerk zo arty dat ze het vervolgens aan haar eigen haren vast maakte. Als dat geen compliment is!

Kortom Marjol moeten we in de gaten houden, want als er iemand weet hoe je jezelf origineel en arty op een feestje kan presenteren dan is zij het!

marjol1

Lees ook:Wat Lady Gaga betreft mag het best een onsje meer zijn…
Lees ook:Lady Gaga rolt over naakte mannen voor haar nieuwe parfumcommercial
Lees ook:Foto’s en parfum Lady Gaga uitgelekt
Lees ook:Geen eigen parfum voor Gaga?
Lees ook:Lady Gaga leeft op wijn en humus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>