Haal de outdoor-Queen in jezelf naar boven!

Buiten wandelen is een feest in deze periode van het jaar. Heerlijk wandelen met je lief of met je trouwe viervoeters doe je uiteraard het liefst stylish en cosy. In deze nieuwe poncho’s voel je je echt een outdoor-queen, want ze zijn niet alleen gemaakt van prachtig materiaal, maar vallen ook perfect om je lichaam.

‘Joyful Living’-producten van Oscar & Babette® sluiten aan bij het aangename ‘Buitenleven Gevoel’. Van mooie nostalgische bufftenen boodschappenmanden en jute tassen, tot aan een collectie met zelf ontworpen outdoor kleding. Stuk voor stuk zijn deze producten ontwikkeld met een ambachtelijke werkwijze qua productie als belangrijkste uitgangspunt!

Zuiver scheerwol en kasjmier

Tijdloos en elegant, maar bovenal comfortabel en aangenaam warm zijn de nieuwe, volledig handgemaakte Oscar & Babette® Outdoor Poncho’s, gemaakt van zuiver scheerwol en kasjmier. Dit klassieke model, voorzien van een stijlvolle en duurzame afwerking, is in een beperkte oplage verkrijgbaar in de kleuren antraciet en camel.

Distributie, consumentenadviesprijzen & verkoopinformatie:

De producten van Oscar & Babette® worden in eigen beheer bedacht en ontwikkeld en op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (GLD).

Consumenten adviesprijs:

Oscar & Babette® Outdoor Poncho’s (zuiver scheerwol & kasjmier) € 149,00 per stuk

De nieuwe Oscar & Babette® Outdoor Poncho’s zijn uitsluitend te bestellen via: www.oscarenbabette-shop.nl Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer: 0418-670511.

Voor algemene productinformatie en de verkoopadressen per provincie van de overige Oscar & Babette®-producten is er de website: www.oscarenbabette.nl

 

Lees ook:‘Joyful Way of Living’…maakt het leven aangenaam
Lees ook:Lange leve de liefde!
Lees ook:Natte ‘frisse’ hond
Lees ook:Lovely honey
Lees ook:Enorm leuke blog!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Haal de outdoor-Queen in jezelf naar boven!

  1. louise

    Love it! Ik ben dol op dit geurkaarsmerk en wat vet dat ze nu ook poncho’s hebben!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>