Zomaar groene wimpers

groeneGekleurde wimpers zijn dit seizoen hot!

Doe’s gek en gooi het roer om en ga in plaats van alledaags zwart voor een pop of colour op je wimpers. Geef je wimpers een vleugje kleur en laat je wimpers nu meer dan ooit opvallen met de Miss Sporty Fabulous Lash Extreme Colour Mascara’s!

De nieuwe Fabulous Lash Extreme Colour Mascara’s zijn gecreëerd voor een speciaal doel: jouw oogkleur prachtig laten uitkomen! Heb jij bijvoorbeeld blauwe ogen, ga dan voor de EXTREME TURQUOISE (002). Deze intens blauwe mascara maakt blauwe ogen blauwer!

Ook is de mascara verkrijgbaar in twee andere geweldige kleuren: De EXTREME PURPLE (001) geeft groene- en bruine ogen een colour boost. De EXTREME GREEN (003) maakt bruine ogen bruiner.
Een hippe opvallende kleurrijke verpakking die je met trots tevoorschijn tovert. De kleuren maken het ZO hip maar ook ZO schattig!

Een leuke tip: Breng de drie mascara’s aan op verschillende delen van je wimpers. Het resultaat? Een multi-colour effect! Super gaaf.
Laat je wimpers nu opvallen met de nieuwe gekleurde mascara’s van Miss Sporty. Bereid je voor op de vele complimenten, want met deze nieuwe mascara’s MOET je wel gezien worden!

Consumenten adviesprijs: €2.99
Verkrijgbaar vanaf heden

Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Feestelijke blauwe, paarse én groene wimpers
Lees ook:Wimpers als Adriana Lima
Lees ook:Krijg megalange wimpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>