Dezelfde wimpers als Glennis Grace

image006BeauLashes is het bedrijf van Claudia Fictorie, specialiste in het op een professionele wijze aanbrengen van glamourvolle wimperextensions en semi-permanente mascara. Diverse bekende Nederlandse vrouwen, waaronder Hind Laroussi, Fajah Lourens en Glennis Grace behoren reeds tot de trouwe klantenkring. Dit najaar biedt BeauLashes professionele opleidingen op locatie tot wimperstylist(e) en voor de ‘Lashcara-Treatment’, alsmede speciale feestdagenacties voor de consument!

De vraag in de consumentenmarkt naar professionele wimperstylisten neemt sterk toe. Steeds meer vrouwen willen mooie volle en lange wimpers, zonder echter teveel gedoe met het dagelijks moeten aanbrengen van meerdere lagen mascara! Deze toenemende vraag geldt voor zowel wimperextensions als voor semi-permanente mascarabehandelingen. Met de opleidingen via BeauLashes kun je jezelf op locatie (desgewenst bij je thuis) laten opleiden tot professioneel wimperstylist(e). Je kunt hierna zelfstandig werken en met een minimale investering professionele wimperbehandelingen aanbieden richting de consument.

Opleiding tot professioneel wimperstylist(e)

Tijdens de opleiding tot wimperstylist(e) via BeauLashes leer je de techniek die bij de wimperextensions wordt gebruikt. Je leert welke vormen het belangrijkst zijn om met de wimpers te creëren en krijgt alle informatie die je behoort te weten als professional op het gebied van wimpers. BeauLashes komt voor de opleiding desgewenst op locatie, waarbij je zelf een model zonder oogmake-up dient te regelen. Het opleidingspakket en de bijbehorende lesmap zal op de dag van de opleiding uitgereikt worden.

De volgende onderdelen komen hierbij aan bod:

  • wat zijn wimperextensions?
  • wat zijn de voordelen van wimperextensions?
  • hoe lang is de houdbaarheid op de oogleden?
  • alles over lengte, volume en curve
  • alles  over de procedure en aanbrengtechnieken
  • hoe verloopt de eerste behandeling?
  • hoe plaats je een refillbehandeling?
  • alles over de juiste hygiëne
  • alles over een professionele after care
  • alles over semi-permanente wenkbrauwmake-up

Kosteloze, gecertificeerde opleiding na aanschaf van het BeauLashes-opleidingspakket

De opleiding tot wimperstylist(e) via BeauLashes is kosteloos, na de verplichte aanschaf van een bijbehorend opleidingspakket. Er zijn hierbij 4 verschillende pakketten te bestellen, te weten een Economy Kit (€ 350,00 incl. BTW), een Basis Kit (€ 695,00), een Allround Kit (€ 895,00) en een Pro Kit (€ 995,00). Na het op een succesvolle wijze doorlopen van de complete opleiding en bij het optimaal beheersen van de juiste technieken om zelfstandig als professioneel wimperstyliste aan de slag te kunnen, wordt er een BeauLashes-opleidingscertificaat uitgereikt.

‘Lashcara-Treatment’, de  semi-permanente mascara die tot 4 weken blijft zitten

Een ‘Lascara-Treatment’ is een behandeling met mascara die ruim 3 tot 4 weken blijft zitten. Dit is iets volledig anders dan het verven van de wimpers. Een ‘Lashcara-Treatment’ zorgt op een eenvoudige, duurzame en betaalbare manier voor vollere, dikkere, lange en mooiere wimpers. In één behandeling van ca. 30 minuten wordt dit alles gerealiseerd. Deze mascara is waterbestendig en veegvast. Je kunt er dus mee douchen, slapen, sporten, feesten etc. zonder dat de formule uitloopt of vervaagt. Deze mascara kan worden aangebracht op boven- én onderwimpers en kan zowel op een natuurlijk wijze worden aangebracht als voor een echte glamourlook. ‘Lashcara’ is ook een ideale combinatie met wimperextensions. De bovenwimpers zijn dan voorzien van extensions en de onderwimpers worden voorzien van ‘Lashcara’. Hiermee ben je 3 tot 4 weken verzekerd van een ultieme oogopslag, ideaal dus voor o.a. de komende feestdagen!

Een opleiding via BeauLashes tot ‘Lashcara Specialist’

De wimperbehandeling met ‘Lashcara’ kan alleen professioneel aangebracht worden en is niet geschikt voor thuisgebruik door de consument. BeauLashes biedt hiervoor echter de opleiding tot ‘Lashcara Specialist’ oftewel een training voor deze semi-permanente mascara. Een training duurt ongeveer 1 tot 2 uur en wordt op locatie bij je thuis gegeven.

Tijdens deze cursus leer je:

 

  • alles over de BeauLashes semi-permanente mascara middels uitgebreide productkennis
  • alle hulpmiddelen kennen en deze op de juiste manier gebruiken bij een behandeling
  • de juiste techniek en praktische vaardigheden die nodig zijn bij het aanbrengen van Lashscara
  • regels die je in acht dient te nemen in verband met gezondheid en veiligheid
  • op een zorgvuldige wijze, overgebleven Lashscara van een eerdere behandeling verwijderen
  • alle informatie betreffende de nazorg van een Lashscara-behandeling

 

Gecertificeerde opleiding na aanschaf van het BeauLashes-starterspakket

 

Bij deze doelgerichte cursus via BeauLashes ontvang je een uitgebreid starterspakket, inclusief alle benodigde producten. Bij voltooiing van de cursus ontvang je een officieel certificaat en kun je zelfstandig aan de slag als ‘Lashcara-specialist’. Tevens ben je verzekerd van een vermelding in de lijst van gecertificeerde salons op de website van BeauLashes, zodat nieuwe klanten jou eenvoudig kunnen vinden! Een training tot Lashcara- specialist via BeauLashes bedraagt € 349,00 inclusief alle benodigde materialen.
Speciale feestdagen-acties voor de consument

Speciaal voor de feestdagenperiode heeft BeauLashes vanaf 23 september tot en met 23 december 2013 voor consumenten tevens tijdelijke acties met een nieuwe set wimperextensions voor € 75,00 (i.p.v. € 99,00). Een ‘Lashcara-Treatment’ kost normaliter voor alleen de onderwimpers € 45,00. Tijdens de actieperiode bedraagt de combinatie van een set nieuwe wimperextensions en de ’Lascara-Treatment’ voor de boven- en onderwimpers slechts € 99,00. BeauLashes komt deze behandelingen op iedere gewenste locatie (dus ook bij je thuis) verzorgen op afspraak!

Meer informatie:

Voor meer informatie over de opleidingen tot wimperstylist(e), voor de ‘Lashcara- Treatment’ en de wimperbehandelingen voor de consument via BeauLashes is er de website: www.beaulashes.com

Lees ook:Gun jezelf extreem lange & sexy wimpers
Lees ook:Wimpers als Adriana Lima
Lees ook:Filmpje: feestelijke nepwimpers als mode-accessoire
Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Wimpers tot de hemel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>