Trakteer jezelf of je vriendin op de GoodieBox

Wat is er nou leuker dan thuiskomen en ontdekken dat de postbode een pakketje voor je heeft gebracht? Ik hou er zo van om verrast te worden! En ik mag niet voor anderen spreken, maar ik weet sowieso dat er meer vrouwen zijn die daar van houden. Onlangs werd ik verrast met de GoodieBox, een luxe box met daarin maar liefst 5 trendy en hoogstaande beautyproducten. Zo leuk!! Je komt dus thuis en dan ligt er een gigantisch pakket op je te wachten waarvan je niet weet wat erin zit. Sowieso zijn het beautyartikelen die je altijd goed kan gebruiken met een waarde van minimaal € 50,00.

In mijn pakket zaten echt fijne items waaronder het leesboek ‘Bitter’ van Victoria Farkas, een cadeaubon voor een make-up workshop van Ariane Inden, een flesje Arganolie, een Eco Face Pad dat is een soort pad van het merk Pavèz waarmee je met slechts behulp van wat water je make-up moeiteloos af kunt schminken, een fijne handcreme van Patchouli Lavendel Vanille van het fijne merk Sabon, een hervulbare waterfles, een waardebon van Pavèz die je online kunt inwisselen plus een Tea Tree Peel Off Mask (for oily skin) van Golden Care, dat is een masker die je huid grondig reinigt en desinfecteert. Kortom een fantastisch pakket met allerlei handige musthaves die ik goed kan gebruiken.

hoe werkt het?

Elke maand wordt er een nieuwe box samengesteld met daarin vijf interessante beautyproducten. Je kunt een abonnement voor 1,6 of 12 maanden afsluiten en dat kost je dan €14,95, €79,95 of €149,95 – hoe langer je dus afneemt, hoe meer korting je ook krijgt op je maandelijkse verrassingsbox. De waarde van het pakket is sowieso €50,00 per keer. En regelmatig ligt de waarde daar nog boven. Uiteraard kun je een goede vriendin ook trakteren op dit surprise pakket. Dat is natuurlijk nog leuker wanneer iemand dat zomaar in huis krijgt, onaangekondigd, oh wat een surprise! Voor jezelf is het sowieso ook een aanrader, want van te voren wordt nooit bekend welke producten er in de box zitten, zo blijft het wel iedere keer een verrassing welke exclusieve beautyproducten je zult ontvangen.

Wanneer ontvang ik de box als ik me erop abonneer?

Aan het einde van iedere maand wordt de Box verstuurd. Zodra deze is verzonden ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Leuk allemaal he? Ik ben er helemaal weg van en kan het iedereen aanraden.

foto

Lees ook:Wat is jouw favoriete product? Schrijf er op los!
Lees ook:Denk je slank
Lees ook:All about beauty #NaturalBeautyWeek
Lees ook:Happy & sparkling 2014!
Lees ook:Borstvergroting moet vrouwen naar het WK lokken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>