Glossy DIOR lippen

diorStijl gevangen in een flacon die vibreert in 24 nieuwe trendy kleuren. Dior Addict Gloss: een nieuw verleidingswapen dat de lippen van elke fashionista betovert en elke look een ongelooflijke dosis energie geeft.

Een magische formule…

… die de lippen een unieke glans en een absoluut gevoel van comfort geeft. Het geheim: het Mirror Shine Complex, een ongeëvenaard proces ontwikkeld door de Dior wetenschapper. Gepolariseerde kristallijne micro-bolletjes controleren de lichtweerkaatsing door zich onder een laag van mini-spiegelplaatjes te schikken. Omdat ze bewegen verspreiden ze het licht optimaal en ontstaat er een perfecte spiegelglans. De verzorgende gelformule, verrijkt met hyaluronzuurdelen, hydrateert en maakt de lippen voller. De lippen baden in het licht, het comfort is overweldigend, de kleur explodeert over de volle 360°. Onweerstaanbaar aantrekkelijk.

Color Party

De adembenemende kleuren die Tyen creëerde vormen een spectaculaire, sprankelende color party. Het resultaat is extravagant of braaf, baanbrekend of klassiek, gedurfd of discreet. Maar altijd verleidelijk fris en poppy.

De gloss vangt het licht op de lippen en projecteert de kleur zodat de aantrekkingskracht bijna fataal is.

Tyen

24 kleuren – 3 speciale effecten.

Schitterende backstage kleuren

- Sprankelend effect: versterkt de spiegelglans van Dior Addict Gloss met een elegant glitter accent.

- Pareleffect: extreem fijne parelmoerdeeltjes laten de lippen baden in een zachte intensiteit.

- Puur effect: een shot pigmenten, van milky nude tot extravagante lak kleuren.

Glitter Fever

Sprankelend effect

Een sensueel en ludiek effect op de lippen. Geschikt voor zowel ‘s avonds als overdag. Minutieus gedoseerde en zorgvuldig geselecteerde toon-op-toon glitters zorgen voor een spectaculair en elegant spiegeleffect. Het modemanifest van het Dior Addict-icoon.

4 It Shades – 4 Stars

Spring Ball: een tedere, lichte nude kleur.

Princess: een ongedurig en opgewekt poppy roze.

Délice: een fel en pittig koraalrood.

Diablotine: het sensuele en uitdagende rood.

Fashion Mixer

Nieuwe mogelijkheden voor een geraffineerde look en een harmonieuze stijl: mix-and-match. 4 kleuren van Dior Addict Lipstick en 4 geraffineerde kleuren van Dior Addict Extrême krijgen de 4 it-shades van de Gloss.

Dolly Pearly

Pareleffect

Een onweerstaanbare glans dankzij een textuur met fijne parelmoerdeeltjes. Zachte kleuren met een heerlijk volume. Chic beige, harmonieën van teerroze, fris oranje… zachtheid in een overvloed aan lichte degradés. Een prêt-à-portergloss die in alle subtiliteit verheldert.

Pur Manifesto

Puur effect

Spelen met licht en glans dankzij de vele finisheffecten. Felrood wordt transparante siroop, rozebeige charmeert met een milky effect, felroze verblindt met een vinyllakfinish.

Zalige en volle lippen voor een iconische French kiss.

Let’s talk about nails!

Dior Vernis wordt sprankelend met 4 nieuwe sterkleuren gebaseerd op de must-haves van Dior Addict Gloss: Spring Ball, Princess, Diablotine en Délice.

Wanted: Dior Gel Coat.

Een baanbrekende topcoat die de perfecte, intens glanzende finish van een professionele manicure met geleffect reproduceert. De nagels zijn glad, elegant gewelfd en hebben een unieke en uitzonderlijke duurzame glans met stralend glittereffect.

Daphne’s Addict Look

Yadim, Dior International Makeup Designer, creëerde 4 nieuwe looks en liet zich hiervoor inspireren door de laatste Dior Couture show. Hij geeft ons zijn professioneel advies en zijn visie op de make-up die ontwikkeld werd door het nieuwe Dior Makeup Lab.

PRINCESS-LOOK

“Ik wilde een look die de lippen echt voller en intenser maakt. Een rood potlood op de lipcontour dat progressief naar binnen in een degradé met roze wordt uitgewerkt en een perzikkleur in het midden van de lippen maken de mond voller en creëren een mooi contrast. Het royale gebruik van een gloss maakt de lippen nog stralender.”

Bereid de lippen voor met een balsem die ze perfect hydrateert. . Teken de lipcontour met een rood potlood en kleur de boven- en onderlip in. Laat het midden onbedekt. Breng vervolgens Dior Addict Lipstick Princess aan. Breng de Dior Addict Gloss Délice in het midden van de boven- en onderlip aan en druk de lippen op elkaar om de kleur uit te werken voor een stralend 3D-effect.

DÉLICE-LOOK

“ Ik gebruikte twee verschillende semi-monochromatische kleuren op elke lip. Een felle lipstick op de bovenste lip en een zachtere, meer neutrale kleur op de onderlip. Een royaal laagje gloss geeft het geheel een sexy accent.”

Bereid de lippen voor met een balsem die ze perfect hydrateert. Breng Dior Addict Lipstick Délice op de bovenlip aan. Breng Dior Addict Lipstick Spring Ball op de onderlip aan. Breng Dior Addict Gloss Délice op de bovenlip aan. Breng Dior Addict Gloss Spring Ball op de onderlip aan.

SPRING BALL-LOOK

“Ik liet me inspireren door de Princess-look maar ik gebruikte een roze in plaats van een rood potlood. De kleur in het midden verheldert de mond en geeft een kleurcontrast. Breng de gloss in kleine stippen enkel op de onderlip aan. Hierdoor is de gloss erg gemakkelijk om te dragen en voelt hij nog lichter en comfortabeler aan.”

Bereid de lippen voor met een balsem die ze perfect hydrateert. Teken de lipcontour met een roze potlood en kleur de boven- en onderlip in. Laat het midden onbedekt. Breng vervolgens Dior Addict Lipstick Délice aan. Breng de Dior Addict Gloss Spring Ball in het midden van de boven- en onderlip aan en druk de lippen op elkaar om de kleur uit te werken voor een stralend 3D-effect

DIABLOTINE-LOOK

“Ik wilde een nog creatievere look creëren voor personen die graag uit de band springen en met kleur willen spelen. Hiervoor breng ik de vier kleuren lipstick aan en een likje Dior Addict Gloss Diablotine in het midden van de onderlip. Hierdoor blijven de lippen aangenaam aanvoelen en blijft de glans intens.”

Bereid de lippen voor met een balsem die ze perfect hydrateert. Breng op het rechterdeel van de bovenlip Dior Addict Lipstick Diablotine aan. Breng op het linkerdeel Dior Addict Lipstick Délice aan. Breng op het rechterdeel van de onderlip Dior Addict Lipstick Princess aan. Breng op het linkerdeel Dior Addict Lipstick Spring Ball aan. Breng Dior Addict Gloss Diablotine op de onderlip aan.

Be Iconic

Een duivels sensuele mond die baadt in het licht voor de lens van Steven Meisel. Daphne Groeneveld is het onweerstaanbare icoon van Dior Addict Gloss. Een stralende vrouw in vurig rood: charmant vanwege haar elegantie, gewaagd in overweldigend shocking pink en verleidelijk met stralende glitters.

Dior Addict Gloss

Boutique prijs ter informatie

Dior Addict Gloss 013 Etoilée € 29,50

Dior Addict Gloss 043 Caprice € 29,50

Dior Addict Gloss 063 Fascinante € 29,50

Dior Addict Gloss 153 Première Soirée € 29,50

Dior Addict Gloss 216 Beige Songe € 29,50

Dior Addict Gloss 223 Angélique € 29,50

Dior Addict Gloss 257 Vénus € 29,50

Dior Addict Gloss 267 Nuit de Juin € 29,50

Dior Addict Gloss 333 Bal d’Eté € 29,50

Dior Addict Gloss 343 Spring Bal € 29,50

Dior Addict Gloss 363 Dormeuse € 29,50

Dior Addict Gloss 413 Eclipse € 29,50

Dior Addict Gloss 433 Délice € 29,50

Dior Addict Gloss 452 Ailée € 29,50

Dior Addict Gloss 453 Dolly Pink € 29,50

Dior Addict Gloss 553 Princess € 29,50

Dior Addict Gloss 643 Diablotine € 29,50

Dior Addict Gloss 653 Rose Surprise € 29,50

Dior Addict Gloss 662 Rose en Diable € 29,50

Dior Addict Gloss 686 Fancy Purple € 29,50

Dior Addict Gloss 732 Paradise € 29,50

Dior Addict Gloss 783 Atout Coeur € 29,50

Dior Addict Gloss 853 Rouge Défendu € 29,50

Dior Addict Gloss 856 Iconic Red € 29,50

 

Dior Addict Extreme Lipstick 343 Spring Bal Extrême* € 33,50

Dior Addict Extreme Lipstick 433 Délice Extrême € 33,50

Dior Addict Extreme Lipstick 553 Princess Extrême € 33,50

Dior Addict Extreme Lipstick 643 Diablotine Extrême * € 33,50

 

Dior Addict Lipstick 343 Spring Bal* € 33,50

Dior Addict Lipstick 433 Délice* € 33,50

Dior Addict Lipstick 553 Princess € 33,50

Dior Addict Lipstick 643 Diabloti € 33,50

 

Rouge Dior Vernis 343 Spring Ball* € 24,00

Rouge Dior Vernis 433 Délice* € 24,00

Rouge Dior Vernis 553 Princess* € 24,00

Rouge Dior Vernis 643 Diablotine* € 24,00

 

Collection Top Gel Coat € 24,00

 

* limited edition

Beschikbaar vanaf heden

 

 

Lees ook:Kate Moss kust DIOR….
Lees ook:Christian Dior gaat voor junglemotief
Lees ook:Epic! Dior New Look Spring
Lees ook:DIOR Summer!
Lees ook:Lipstick mag weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>