Geef eens een beauty-paasei cadeau!

BABOR_Osterei_2013Een ei waar je niet dik van wordt, maar waar je juist een mooie huid van krijgt? Bingo! Dan is het Babor paasei echt jouw ding (:

De paashaas krijgt in 2013 behoorlijk wat concurrentie. Het BABOR paasei verbergt ook dit jaar weer 14 van de voortreffelijke BABOR fluids. De buitenkant van deze eyecatcher wordt opgesierd met zachte afbeeldingen van rozen in popart-stijl in de trendkleuren rosé, pink en mauve. Binnenin zit een gebundelde lading schoonheid in de vorm van twee milliliter hooggeconcentreerde werkstoffen te wachten. Naar dit bijzondere ei hoeft men niet lang te zoeken. De beloning? Een extra ampullenkuur van twee weken voor een perfecte voorjaarsteint.

De best-of mix in een overzicht:

2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.

2 x Algae Plus Active Fluid: de pure golf van fris vocht met de kracht van de zee. Het concentraat met natuurlijke plankton-algen-extracten verzorgt voor lange tijd met vocht.

2 x New Skin Fluid: in water oplosbare ceramiden uit zonnebloempitten, witte lupine en smalle weegbree regenereren de lipidenmatrix.

3 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk – voor een strakke huid.

3 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en zodoende de structuur van het bindweefsel.

1 x Direct Beauty Fluid: de snelle mooimaker voor een grootse entree. Geeft elke verslapte huid een fris en stralend uiterlijk. Sesamproteïnen en micropigmenten zorgen voor een onmiddellijk verstrakkend effect.

1 x SeaCreation The Serum: De werkstofcombinatie van het Glycocéane GP3 en BABOR thermophilus uit de diepzee bieden samen een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Verkoopprijs: €42,50 | www.babor.nl

Lees ook:Beauty adventskalender
Lees ook:Beauty nieuws: fluid-kuren voor je huid
Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Beauty adventskalender
Lees ook:Lancaster Aquamatt: Vaarwel vettige glans!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>