Kek brilletje

Breng dit seizoen kleurrijk door met één van deze ‘Brights’ van Burberry. De nieuwe eyewear collectie zet de zon – letterlijk – op je neus. De Burberry Brights zijn uniek in zijn soort. Niet alleen de kleuren maken de collectie zo bijzonder, maar vooral de mogelijkheid om ze tot zakformaat op te vouwen zorgt ervoor dat de Burberry Brights een absolute must have is voor dit seizoen! Het innovatieve en functionele design maakt de zonnebril zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

Voor de nieuwste Burberry campagne is er gekozen voor de Britse modellen Cara Delevigne en Jacob Young. De fotoshoot met topfotograaf Mario Testino vond plaats op het strand bij Brighton, en het resultaat is prachtig!

De Burberry Brights zijn verkrijgbaar in o.a. de kleuren zwart, wit, fuchsia roze, lime groen, citrus geel en baby blauw. De zonnebrillen  worden geleverd met een vierkante hoes waar de opgevouwen bril in kan worden opgeborgen. Dus ook in een kleine handtas kan deze bril altijd mee!  

Klik op de volgende link voor een exclusief filmpje over de Burberry Brights: http://bit.ly/lqqUho

Lees ook:Burberry gaat een make-up lijn lanceren
Lees ook:Colour Block je nagels
Lees ook:Dit zijn de nieuwe zomernagellakjes van OPI
Lees ook:Shine met de nieuwe Rimmel lipsticks
Lees ook:My Very First Knockwurst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>