Zomers genot

Met de zomer in aantocht bereiden vrouwen zich massaal voor op zwoele zomeravonden en lange vakanties. Etos heeft speciaal voor vrouwen die deze zomer mooi en verzorgd voor de dag willen komen een kleurrijk zomerassortiment ontwikkeld. Dit assortiment heeft een zonnig en vrolijk zomerdessin gekregen, geïnspireerd op ‘bloemen’; dé trend voor deze zomer. Etos geeft kleur aan deze zomer met must-haves als een strandtas, beautycase, bijoux en zomerse make-up. Het limited edition Etos zomerassortiment bestaat uit ruim 40 producten. Deze week lanceert Etos haar zomerassortiment. Elke twee weken komen er nieuwe producten, de prijzen variëren van €1.99 tot €9.99 euro (voor alles geldt op=op).
 
Sensueel flaneren
De zomer komt eraan, we kunnen weer genieten van de zon en buiten zijn. Uit onderzoek blijkt dat 56% van de vrouwen zich mooier vindt in de zomer dan in overige seizoenen. Daarnaast koppelt 39% van de Nederlandse vrouw accessoires aan het hebben van een echt zomers gevoel. Het onderzoek naar beauty tijdens de zomer is uitgevoerd in opdracht van Etos door Panelwizard. Etos kleurt de zomer van vrouwelijk Nederland en biedt producten, make-up en accessoires aan. 

De zomerfavorieten van Etos
Het Etos zomerassortiment omarmt de zomer. Met beauty must-haves, een volledige strandlook en alles voor op reis, proef je de zomer.

Zomerliefdes: 
Zilveren Kwastenset om je zomerlook te creëren, €7.99, verkrijgbaar vanaf 23 mei.  Hippe Bloemenketting voor elke zomerse outfit, €4.99, verkrijgbaar vanaf 6 juni.  Handig voor in je tas: Eye pencil festival, €3.99, verkrijgbaar vanaf 6 juni.  Vrolijke blauwe Tashanger als eyecatcher van je tas, €4.99, verkrijgbaar vanaf 6 juni.  Al je beautyproducten in een kleurrijke Beautycase, €8.99, verkrijgbaar vanaf 6 juni.  Fijn voor in je handbagage: Reisflesjes in tasje, €3.99, verkrijgbaar vanaf 6 juni.  Geen stranddag zonder de vrolijke Strandtas, €9.99, verkrijgbaar vanaf 20 juni.  Trendy Topje met bloemenbandjes, €6.99, verkrijgbaar vanaf 4 juli.  Zorgeloos flaneren met de zomerse Pareo, €7.99, verkrijgbaar vanaf 4 juli 

 Kleur je zomer
Deze zomer wordt een kleurige als het aan de make-up bij Etos ligt. Van zomermond, tot knalnagels. Felle trendy kleurtjes zorgen voor de kleurigste zomerlook. Goed te combineren met bloemendessins; dé trend voor deze zomer. Zo voegt Etos vier verschillende zomerse kleuren en smaken Flavoury Gloss toe aan het assortiment (Pina colada, Vanila icecream, Summer cocktail en Juice melon). Hiermee ben je verzekerd van glanzende en gehydrateerde lippen. Etos Flavoury Gloss kost € 4.49.
 
Vrolijk gelakt
De vijf zomerse kleuren Long Lasting nailpolish met een speciaal zomers dessin passen perfect bij een lange zomerjurk of jumpsuit. De Etos Long Lasting nailpolish kost € 2.49 per stuk. Ook de ‘mat trend’ van dit seizoen komt terug in het Etos zomerassortiment. Etos Matt Top Coat nagellak zorgt voor een mat effect en kost €1.99 per stuk. Deze maand te lezen in MOOI (het gratis magazine van Etos): vrije voetjes, een paar maanden per jaar mogen ze uit de sokken en schoenen. Dan wil je natuurlijk wel dat ze goed verzorgd en met vrolijk gelakte nagels in de sandaaltjes tevoorschijn komen. 
 
Over Etos
Etos is met ruim 500 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Het kernassortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een sterk eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV.
Het hoofdkantoor van Etos is gevestigd in Zaandam. In 2011 is Etos voor de derde keer door consumenten uitgeroepen tot Beste drogist van Nederland (bron: Voorjaarsrapport drogisterijformules 2011 GFK).
 
Kijk voor meer informatie op www.etos.nl/pers


Volg Etos ook op Facebook

Lees ook:Mooie kwastenset
Lees ook:Gratis nagellakje!
Lees ook:Zomerzon voorpret
Lees ook:Vrouwen zijn vrolijker in de zomer
Lees ook:Laat Jan Kooijman onze rug maar insmeren….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>