Lentebloesemblosjes op je wangen!

Het is lente! Hiep hoi! Welkom zon! Een nieuw seizoen betekent voor veel vrouwen een nieuwe garderobe, geïnspireerd op de laatste catwalk trends. Bij die nieuwe outfits hoort natuurlijk een passende make-up. Het komende voorjaar mag een blosje op de wangen niet ontbreken. Etos inspireert vrouwen om een vrouwelijk en vrolijk voorjaarsblosje te dragen. Uit onderzoek van Etos blijkt dat 46% van de vrouwen[2] de deur niet uitgaat zonder blosjes. Op naar het voorjaar!
Het is voorjaar maar stiekem willen we eigenlijk allemaal dat het al zomer is. Neem een voorproefje op de zomer door vrolijke blosjes aan te brengen op je wangen. Het Beautyteam van mooi (gratis tijdschrift van Etos): “De felle kleuren die in het huidige modebeeld zichtbaar zijn, komen terug in het kleurenpalet van blushers. Bij het kiezen van de juiste kleur blos, gaat het er om dat je een kleur kiest die je aanspreekt. Het gaat niet om het shapen van je gezicht, maar om het kleurgevoel en vrolijke aspect van de blush.”
 
Blos door de jaren heen
Door de jaren heen zijn verschillende trends voorbij gekomen op het gebied van beauty en make-up. Opvallend hierbij is dat trends zich vaak herhalen en dus eens in de zoveel jaren weer voorbij komen. Net als veel andere vormen van make-up, vindt rouge haar oorsprong in het oude Egypte. Voor rouge wordt tegenwoordig ook wel de term blush gebruikt. Tot de 18e eeuw werd het hebben van een blos in veel Westerse culturen gezien als een taboe. Een bleke, bijna spierwitte, huid was enkele eeuwen een trend. Dit geloof verschoof gedurende de 18e eeuw. Vrouwen waren vindingrijk en knepen bij wijze van alternatief in hun wangen of gebruikten gekneusde bessen en rode bietensap voor een healthy glow. Tegenwoordig gaat dit gelukkig een stuk gemakkelijker en zijn er bijna te veel kleuren blush om uit te kiezen.
 
Haal je voorjaarsblosje
Etos inspireert vrouwen bij het maken van hun voorjaarsblos. Het Beautyteam van mooi: “De blos mag best een grappig en funky element toevoegen aan je look.” Je kunt in alle Etos-winkels gratis een kleurkaart op te halen, net als de nieuwste mooi die in het teken staat van ‘Haal je voorjaarsblosje op’.

Kijk voor meer informatie ook op etos.nl/pers
Volg Etos ook op Facebook

Lees ook:Laat je wangen shinen
Lees ook:Morning baby…looking good!
Lees ook:Zomerzon voorpret
Lees ook:Musthave: Etos LIP & CHEEK
Lees ook:Kleur it is!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>