Haal de zomerzon in je badkamer…

bodybalmtangomangoOranje is de kleur van de warme zomerzon. Met het WK in het vooruitzicht laat deze kleur misschien wel een nog warmer gevoel achter dan normaal. De oranje gadgets helpen ook altijd mee aan de voorpret. Ook H2O Plus heeft de ultieme voorbereiding op het bekijken van de wedstrijd.

Tango Mango Shower & Bath Gel
Met deze exotische douche- en badgel waan je je op een tropisch eiland. Deze revitaliserende body cleanser is verrijkt met een geurencocktail op basis van de natuurlijke fruit extracten: kiwi,mango, abrikoos en citrus. De micro-ingekapselde vitamine E verzachten je huid en verwijderen alle onzuiverheden zonder uitdrogende effecten van zeep of cleansers.
€9,95 voor 230ml

Tango Mango Moisturizing Body Balm
Deze revitaliserende lotion combineert natuurlijke fruit extracten met hydraterende zee extracten om je huid te voeden en droge gebieden te herstellen. Deze combinatie is ook nog eens verrijkt met provitamine B en vitamine E, waardoor je huid ultrazacht aanvoelt.
€ 12,50 voor 230ml

Lees ook:Voedende mist maakt je huid jonger
Lees ook:H2O”Pina Pasion = lentezon in je badkamer!
Lees ook:Vakantie in je badkamer met Kruidvat’s Bodyfruit
Lees ook:Beauty nieuws: biologische multi-vitamine crème
Lees ook:Care Smoothie voor je body

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>