Verrukkelijke lipbalsems met mangoboter uit Zee

mailWauw, wauw, wauw! Ik ontdekte vandaag toch iets moois. Was er eventjes stil van. Er zijn nu lipbalsems te koop die 100% biologisch zijn. Het zijn Shell Lipbalms van Organic Island. Deze verrukkelijke lipbalsems bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn verpakt in schelpen. Beeldschoon om te zien en heerlijk voor je lippen. Als de balsem op is, kun je nog altijd de prachtige schelp

bewaren. De kleine kunstwerkjes worden in de Benelux exclusief door het bedrijf Enchantra uit Hansweert op de markt gebracht. Organic Island in Australië is het bedrijf dat deze beauty musthaves produceert. De lipbalsems zijn volledig vrij van parabenen, ftalaten, petrochemische ingrediënten, kunstmatige kleurstoffen, geur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, sulfaten, formaldehyde en siliconen. Alleen de meest zuivere, gecertificeerde biologische en natuurlijk verkregen ingrediënten worden voor deze balsmes gebruikt. Uiteraard worden de balsems ook niet op dieren getest. :)

De gebruikte schelpen worden niet uit zee gewonnen, maar mogen worden geraapt vanaf speciaal daarvoor toegewezen stranden. Hierdoor wordt het natuurlijke, biologische evenwicht van de zee gerespecteerd en dus niet verstoord. Alleen al deze gedachte vind ik prachtig.

De productie van de Organic Island Shell Lip Balms gebeurt volledig milieuvriendelijk en neemt daardoor 12 maanden in beslag. Dit proces bestaat uit het vulen van de schelpen met de 100% biologische lipbalsem, het bevestigen van het spiegeltje, het aanbrengen van de sluiting en het verpakken in de speciale Organic cadeau-bags.

De ingrediënten van de balsmes zijn onder andere: mangoboter, kokosnootolie, macadamianootolie, jojoba olie, rozenbottel olie en bijenwas. Yummie! De lipbalsem voedt en hydrateert je lippen optimaal.

Verkrijgbaar in Small, Medium en Large uitvoering. Vanaf € 7,95

Take a look @ www.organicisland.be voor meer info over deze super schelpen

1

Lees ook:Biologische sterren
Lees ook:Natuurlijke verzorgingsproducten voor baby en kind.
Lees ook:Prinsessenlijn voor kleine beauties
Lees ook:Kijk jezelf eens shinen, lekker kleurtje!
Lees ook:Pangea Organics: de doosjes kun je planten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verrukkelijke lipbalsems met mangoboter uit Zee

  1. Bart

    Organic Island is vanaf nu ook verkrigbaar bij Shizo Natural Cosmetics: http://www.shizo.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>