Bron vermelden? Wel goed geschreven dan!

Natuurlijk is het vleiend om de blogs waar je zelf vaak zo hard aan werkt op allerlei andere websites terug te vinden, waarbij gelukkig nog vaak alleen netjes gebruik wordt gemaakt van het citaatrecht en ook netjes de bron wordt vermeld. Maar die bron (!): vermeld de naam alsjeblieft wel goed. Het is beauty-punt-blog-punt-nl, ofwel beauty.blog.nl en niet beautyblog.nl of zoiets. Deal?

Lees ook:Stem ook op www.beauty.blog.nl
Lees ook:Beautyblog ook op Instagram
Lees ook:Zo relaxed is het bij Sauna de Veluwse Bron….
Lees ook:Er komt een vijfde seizoen voor Gooische Vrouwen!
Lees ook:Gewoon een leuk Amerikaans beautyblog van Brooke Moinet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>