Evgeniy Levchenko sexy as hell

le

Etos organiseert een handdoekkenhunkverkiezing waarbij jij jouw handdoekhunk kunt opgeven. Volgens Victoria Koblenko komt Evgeniy Levchenkoabsoluut voor deze titel in aanmerking. En dat begrijpen wij van beauty.blog maar al te goed. Lev is sexy as hell, zo heerlijk drijvend op een silver swan floatie.

Op social media deelt Victoria de volgende foto van haar knappe partner en schrijft erbij:  ”Ik zit er sterk aan te denken de inhoud van deze zwarte zwaan op te geven voor de #handdoekenhunk2016#etos Wie geven jullie op? Tag je wasbordjes en twelve packs.”

Wie is jouw handdoekhunk 2016?

Dit jaar komt elke lekkere man in aanmerking voor de titel van handdoekhunk 2016. Dus: welke sexy man zie jij graag gehuld in een mini handdoekje en verdient de kroning tot handdoekenhunk van 2016? Je partner of misschien wel je collega, neef of buurman?

Ken jij een knappe kandidaat? Zorg dat hij zich opgeeft via www.handdoekenhunk2016.nl!

Hunk-o-matic app

Benieuwd of die sexy look met een handdoek en sjerp jouw potentiële hunk staat? Leg het vast met de exclusieve en gratis Hunk-o-matic app voor je smartphone en tover jezelf of jouw favoriete man in één klik om tot de nieuwe handdoekenhunk van Etos! Daarnaast kun je vanaf 10 oktober via deze handige app stemmen op jouw hunk.

En dan… Op 10 oktober maakt Etos een shortlist bekend van de 12 lekkerste hunks. Vanaf dan kun je via de eerder genoemde site en de speciale app stemmen op jouw favoriet. Eind oktober wordt bekend gemaakt welke sexy man de meeste stemmen heeft en er uiteindelijk met die felbegeerde titel van ‘handdoekenhunk 2016’ vandoor gaat. Spannend!

Hoe de actie verder werkt, kun je eveneens op de site lezen.

#handdoekenhunk2016

Lees ook:Check hier de de 12 lekkerste handdoekenhunks
Lees ook:Dit zijn de heetste hunks!
Lees ook:Check David Beckhams zus!
Lees ook:Agendatip: 12 oktober beautyavond bij Etos, be there!
Lees ook:Let’s go ‘cracking’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>