Nederland in paniek vanwege Claudia Schoemacher’s mooie billen…

step0001 (1)

Enige tijd geleden was er op Facebook een hoop te doen over een foto van Claudia Schoemacher (auteur, model). De vrouw van cosmetisch arts Robert Schoemacher traint fanatiek om een goed lichaam te hebben en is van nature gezegend met een fantastische bilpartij. Manlief Robert Schoemacher is trots op zijn lief en had een foto van Claudia in lingerie gepost. Haar billen waren daarop redelijk goed te zien.Met daarbij de tekst: “Mijn vrouw, bijna 46, in de ochtendzon. Ik zou er zo weer verliefd op worden …”. Moet kunnen vinden wij van beauty.blog.nl

Altijd leuk om te zien dat partners trots op elkaar zijn en dat ook uiten.

Op Facebook waren de meningen verdeeld. Er zitten altijd een hoop “haters” tussen je zogenaamde vrienden. Dat hebben Claudia en Robert destijds ondervonden. Zij kreeg veel kritiek op de – overigens prachtige – foto en zij heeft hem destijds verwijderd. Robert heeft hem trots als hij is laten staan. Prima.

Het gaat om deze foto:

12715912_1089573831094757_1155283284550294560_o

Vanmorgen heeft Claudia een foto van haar zelf en dochter lief – zonder badkleding aan – in de Spaanse zee gepost. Er is niet veel op te zien. Ja beide naakt van de achterkant. Maar geen details of wat dan ook. Het is gewoon een mooie zomerse plaat. Echter is er een discussie op Facebook los gebarsten. Sommige mensen vinden het niet kunnen en zeggen er iets van.

Ze waarschuwen Claudia voor types met verkeerde bedoelingen en hebben het over mogelijke pedofielen die mee kunnen gluren. Waarschijnlijk goed bedoeld. Andere mensen ergeren zich weer aan de lui die zich ergeren en zo is men onderling heerlijk “digitaal aan het bekvechten” geslagen. Kortom: het maakt wat los… die mooie volle ronde bilpartij van Claudia. Een hoop jaloezie sowieso.

Claudia zelf lijkt er nuchter onder te blijven. Ze heeft haar profielfoto inmiddels veranderd in eentje van haar “zwarte poes”. Nee het is niet wat u denkt, het is haar Amsterdamse humor. Wij van beauty.blog.nl hebben de prachtige profielfoto van Claudia en dochterlief in de Spaanse zee enigzins gecensureerd. Alleen hun blote ruggen zijn nu te zien. Enne wie nieuwsgierig is naar haar “zwarte poes”. Hier is ie hoor:

Meeooooow! Kiekeboe!

poes

Nu vragen wij ons het volgende af, want een beetje discussieren kan best gezond zijn. Kunnen dit soort foto’s nu wel of niet op internet? We horen uw graag uw onge-zee-zouten mening hierover ;-)

Tekst: Mandy van der Plas

Foto’s: Facebook Claudia, Robert

Lees ook:Check de knappe moeder van cosmetisch chirurg Robert Schoemacher
Lees ook:Superleuk! Livia, dochter van Robert en Claudia Schoemacher vlogt nu ook
Lees ook:Schoemacher over Yolanthe: “Ze heeft fillers laten inspuiten”
Lees ook:Jouw foto in een kustwerk over Facebook
Lees ook:Christine le Duc’s new topmodel: Claudia Shoemacher

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nederland in paniek vanwege Claudia Schoemacher’s mooie billen…

  1. Janine Glasbergen

    Haar billen zijn prachtig. Ze moet lekker doen wat ze zelf wil en als anderen daar last van hebben, moeten ze er niet naar kijken. Al dat gezeur altijd op social media.

      /   Reply  / 
  2. Marianne

    Tuurlijk kan dit, jaloezie ligt altijd op de loer. Vrouwenjaloezie zeg ik dan maar weer.prachtige vrouw hoir.

      /   Reply  / 
  3. Talisha

    Wel netjes van jullie dat jullie de foto van Claudia en haar dochter niet geheel hebben afgebeeld. Het is natuurlijk wel zo dat er nu eenmaal een hoop idioten op deze wereld meekijken. Maar Claudia Schoemacher heeft een aantrekkelijk lijf. Dat is een feit!!!

      /   Reply  / 
  4. Corby

    Ik snap deze commotie niet,het zijn toch mooie foto,s, en die mogen gezien worden hoor!! Niks mis mee,foto,s met klasse!!Toppy Robert en Claudia, jullie mogen beiden gezien worden,en het zijn toch geen ordinaier porno foto,s toch!!!! Gewoon doorgaan!!

    Groetjes Corby!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>