Celebrity onthulling: Penélope Cruz heeft geen teennagels en is ‘n fantastische kapster

De bloedmooie actrice Penélope Cruz was onlangs te gast bij de Amerikaanse zender NBC. Ze was daar om de nieuwe film Zoolander 2 te promoten. Tijdens het interview kwamen er een hoop interessante dingen over Penélope aan het licht.

Zo dacht de interviewster dat Penélope ooit had gezegd dat ze haar eigen voeten lelijk vond, maar dat bleek dus totaal niet te kloppen. De actrice zij “oke” te zijn met haar voeten en al lang eraan gewend te zijn dat ze geen teennagels meer heeft, want die is ze verloren, omdat ze jarenlang professioneel heeft geballetdanst.

Knippen

Ook blijkt de knappe actrice enorm graag en goed te kunnen  knippen. “Mijn moeder was kapster. Ik ben opgegroeid in een kapsalon. Zo heb ik het geleerd. Daar in de salon heb ik overigens ook ontzettend veel interessante verhalen van de klanten gehoord. Het was voor mij de beste leerschool ever.”

Hierboven kun je het interiew terug kijken.

Zoolander 2 draait trouwens al in de bios en is vet leuk!!

pen

 

Lees ook:Derek Zoolander schittert op hoogste catwalk ter wereld
Lees ook:Wie is ‘s werelds meest sexy vrouw? Penélope Cruz
Lees ook:Kapster verknipt Wilfred Genee
Lees ook:Parfum voor Penelope
Lees ook:Als je haar maar goed zit, met Gwyneth Paltrow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>