Zangeres Nathalie Makoma valt 11 kilo af

NathalieMakoma1

Zangeres Nathalie Makoma brak in Nederland door met haar deelname aan ‘Idols 4’, waar ze als tweede eindigde. Daarna was ze nog in verschillende tv-programma’s te zien. Als zangeres had Nathalie niet de energie om langer dan vijftien minuten op te treden. Na de show was ze helemaal buiten adem en ontzettend moe. Dankzij het PowerSlim afslankprogramma is ze 25 kilo afgevallen en kan ze weer hele avonden spetterende optredens verzorgen. “Ik voel me fitter, zie er gelijk een stuk jonger uit en geniet nu intens van mijn optredens”, aldus Nathalie.

De zangeres had al meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar geen enkel dieet hield stand. Nathalie: “In mijn eentje hield ik het niet vol en als ik afviel, dan kwam het er weer driedubbel bij. Ook voelde lijnen echt als een straf, omdat dieetproducten vaak naar medicijnen smaakten. Dat was niet het geval bij PowerSlim, want de maaltijden waren echt lekker.”

Na een succesvolle ervaring van een vriendin begon Nathalie eind februari aan haar uitdaging. Ze woog 97 kilo en wilde voor haar bruiloft heel wat kilo’s kwijtraken. “Het moest ook echt gezonder”, vertelt Nathalie. “De pakjes suiker moesten uit mijn lichaam. Ik dacht serieus altijd dat je alleen kunt afvallen door bijna niets te eten, maar door PowerSlim weet ik wel beter.”

In de eerste zes weken raakte Nathalie gelijk elf kilo kwijt. “Het was niet altijd makkelijk, maar dankzij het afslankprogramma van PowerSlim en mijn geweldige coach heb ik het voor elkaar gekregen. Mijn coach gaf me veel persoonlijke aandacht en was altijd bereikbaar, als het moest om vier uur ’s nachts. Die persoonlijke begeleiding is echt onderdeel van het succes. Als ik haar jaren geleden had ontmoet, had me dat vele kilo’s bespaard. Mede dankzij de PowerSlim voedingscoach voel ik me beter dan ooit.”

Nathalie op RTL5
Sinds 1 september is Nathalie te zien in haar eigen real life soap ‘Congolese Bruiloft Op Het Platteland’ op RTL5. In aanloop naar dit spraakmakende huwelijk verloor ze haar overtollige kilo’s. Haar afslanktraject met PowerSlim is in de serie op de voet te volgen.

 

Lees ook:88,5 kilo woog Beyoncé toen ze zwanger was
Lees ook:Sonja Pos bijna op streefgewicht
Lees ook:Martijn Krabbé dijt uit
Lees ook:Eenmaal moeder, meestal 4 kilo zwaarder
Lees ook:Willeke Alberti is weer ‘n slanke den

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>