Michel Vorm meest gewilde voetballer

fotoMet welke speller van het Nederlands elftal wil jij wel een horizontaal spelletje spelen? Dat was de vraag die AshleyMadison.com haar Nederlandse leden voorlegde. Het aantal gemaakte doelpunten is daarbij minder van belang blijkt uit de cijfers.

De helden van Oranje zijn lekker bezig. Nederland is zeker van een plek bij de laatste zestien van het WK in Brazilië. De volgende wedstrijd is tegen Mexico. Alle Nederlandse ogen zijn op de voetballers gericht. En de vrouwelijke ogen bekijken die afgetrainde kerels toch net met andere gedachten. AshleyMadison.com was benieuwd wie er nu favoriet is bij de vrouwen. We legden de vraag neer bij bijna 50.000 vrouwelijke leden van de site voor vreemdgangers.

Terwijl iedere voetbalminnende man er waarschijnlijk van droomt om topscorer te zijn, dromen niet alle vrouwen van de topscorers. Fer mocht dan scoren tegen Chili op de favorietenlijst komt hij niet voor. Alhoewel Arjen Robben samen met Van Persie gedeeld topscorer is op dit WK valt slechts 1,9% van de deelnemers op hem. Daarmee staat hij op de 9de plaats. Robin van Persie staat wel in de top 3 met 18,5% van de stemmen.

De grote winnaar is reservedoelman Michel Vorm met 20,2% van de stemmen. Middenvelder Jonathan de Guzman mag zich met 18,8% van de stemmen verheugen op de tweede plaats.

Of de voorkeur voor de spelers van Oranje gaat veranderen naarmate het toernooi zich ontwikkelt richting finale, want die gaan we uiteraard halen, moet nog blijken. AshleyMadison.com houdt de vinger aan de pols.

 

Top 10 meest gewilde Nederlandse voetbalspelers

Michel Vorm 20.2%

Jonathan de Guzman 18.8%

Robin van Persie 18.5%

Daley Blind 14.9%

Nigel de Jong 14.7%

Wesley Sneijder 4.2%

Ron Vlaar 3.4%

Klaas Jan Huntelaar 2.1%

Arjen Robben 1.9%

Dirk Kuyt 1.3%

Lees ook:Getrouwde mannen verkiezen WK boven seks
Lees ook:Ibrahim Afellay is het lekkerst…of niet?
Lees ook:Van Persie veroorzaakt strijd tussen de seken…
Lees ook:Jeanine Hennis en Geert Wilders meest begeerde politici
Lees ook:Robin van Persie en Christiano Ronaldo zijn het aantrekkelijkst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>