Get Kate’s look

kateRimmel’s ambassadeur Kate Moss stond maandagavond alweer in de spotlichten bij de uitreiking van de British Fashion Awards. In haar Alexander Mcqueen jurk en met haar prachtige rode Rimmel lippen was Kate weer de perfecte belichaming van de London Look!

Kate was reeds in 2006 en 2009 al  model van het jaar maar nu werd ze geëerd voor haar aandeel van 25 jaar in de Fashion industrie.

Rimmel neemt bij deze de gelegenheid om Kate te feliciteren met haar carrière van 25 jaar! We houden van elke minuut die we deze 12 jaar met haar hebben mogen doorbrengen en we kijken uit naar nieuwe opwindende projecten in de jaren die komen.

De basis make-up die Kate draagt is de Match Perfection Foundation foundation en de jukbeenderen zijn geaccentueerd met Natural Bronzer 26 Sun Kissed.

Voor Kate’s oog make-up  is gekozen voor Glam’Eyes Quad eyeshadow 002 in prachtige goud bruine tinten.  Om Kate’s iconic look te bereiken zijn de ogen extra geaccentueerd met Scandaleyes waterproof kohl eyeliner kleur nummer 002? De finishing wordt bereikt met een rijke laag Rimmel Lash Accelerator Endless in de kleur zwart.

Voor perfect rode lippen is gekozen voor Rimmel Lasting Finish by Kate 01

Geen red carpet glamour is compleet zonder een perfecte manicure. Voor deze perfecte accessoire zijn de nagels van Kate gelakt met Salon Pro Nailpolish by Kate Moss in de kleur 237 “Soul Session”

Lees ook:Kate Moss betrapt met de verkeerde lipstick…
Lees ook:Nieuwe klus voor Kate Moss
Lees ook:Rita Ora schittert bij de Grammy´s met Rimmel London
Lees ook:Mét een kus van Kate Moss…amazing dé Lasting Finish Lipsticks!
Lees ook:Kate Moss en dochter shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>