Kim Kardashian zet familie voor paal

De moeder van Kim Kardashian is naar verluidt erg boos over de nieuwe videoclip van Kanye West. Kris Jenner zou vinden dat de realityster zichzelf en haar familie voor paal zet.

In de controversiële clip bij het nummer Bound 2 zit Kardashian topless met West op een motor, terwijl de vader van haar kind onder meer rapt over triootjes. Jenner kreeg de beelden twee dagen eerder te zien dan de rest van de wereld. Insiders vertellen aan Heat dat de presentatrice en zakenvrouw toen al door het lint ging.

“Kris zei tegen haar dochter dat de videoclip nog erger is dan de sekstape die Kim en haar ex-vriend Ray J. samen maakten, omdat die tape alleen voor hun ogen bedoeld was”, aldus de ingewijde. “Kris begon te huilen en zei dat het beschamend was om te zien dat haar dochter werd gedwongen zichzelf zo te vernederen.”

Kardashian zou haar geloofwaardigheid daardoor in één klap zijn verloren. Ook zusjes Kourtney en Khloé zijn er allesbehalve blij mee, stelt de anonieme bron. “Kourtney heeft Kim gezegd dat ze de clip walgelijk en respectloos vindt ten opzichte van haar familie. Ze vraagt zich echt af waarom Kim eraan mee heeft gewerkt.”

Er wordt gevreesd voor schade aan het merk Kardashian, waarmee door de dames ontzettend veel geld wordt binnengeharkt. Kris en de anderen zouden het er niet bij laten zitten. “Ze overwegen een interventie. De familie denkt dat Kim het erg moeilijk heeft en behoorlijk de weg kwijt is sinds de geboorte van baby North.”

Lees ook:Hiphoppende Kardashians
Lees ook:Binnenkort kunnen we weer genieten van: Keeping Up with the Kardashians
Lees ook:Zo sexy is oma Kris in bikini
Lees ook:Kris Jenner is onnatuurlijk strak
Lees ook:Eens of oneens? Kim Kardashian is the Woman of the Year

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>