Het is aan tussen DIOR en Robert Pattinson

robert-pattinson-vogue-12jun13-pr_b_426x639Vorig jaar waren er al geruchten dat Robert Pattinson bezig was met fotoshoots voor een nieuwe reclamecampagne van Dior. Toen kwam er geen bevestiging, maar die is er nu eindelijk wel. Het Franse modehuis bevestigde dat de acteur het gezicht wordt van het nieuwe mannenparfum.

“We zijn opgewonden dat we mogen aankondigen dat Robert Pattinson toetreedt tot de gepriviligeerde kring van Dior-gezichten”, klinkt het in een persbericht. “De nieuwe Dior Homme campagne wordt exclusief in Europa (behalve het Verenigd Koninkrijk) en Azië (behalve China en Japan) gelanceerd.”

Het modehuis laat ook weten dat ze heel trots zijn op de samenwerking, waarbij ze weer een populaire acteur binnenhalen. Zo treedt Robert in de voetsporen van collega-acteur Jude Law. Daarnaast prijkten ook actrices Natalie Portman en Charlize Theron al op reclameposters van het merk.

Fans van Robert moeten wel nog even geduld hebben, want de foto’s en de reclamecampagne worden pas in september gelanceerd.

Lees ook:Robert Pattinson gaat sixpack kweken
Lees ook:DIOR strikt Robert Pattinson
Lees ook:Robert Pattinson krijgt eigen ‘hip’ ondergoed
Lees ook:Robert Pattison is de knapste man!
Lees ook:Robert bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>