Sylvie stort zich op sport

De breuk van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart is een feit. Dat het leven daarna doorgaat, blijkt wel uit de vele nieuwsberichten die vandaag over het stel verschijnen. Zo is Raf woensdagmiddag met zijn club HSV naar Abu Dhabi gevlogen en is Sylvie gespot terwijl ze bij haar sportschool naar binnen ging. Volgens Bild gaat het niet zo goed met Rafael en is hij erg verdrietig. In Bild ook foto’s van Sylvie op weg naar een fitnesscentrum met een grote zonnebril op. Ze was samen met Sabia Boulahrouz. Sabia is de vrouw van voetballer Khalid Boulahrouz. Zij hebben oudejaarsavond met Rafael en Sylvie gevierd. Die avond gaf Rafael zijn vrouw een klap en de volgende dag vertelde het paar aan Bild te gaan scheiden.

Door te sporten zullen ze beide hun gedachten kunnen verzetten. Iedereen verwerkt zijn verdriet op een andere manier. De een neemt een extra borreltje en de ander duikt in zijn bed om er voorlopig niet meer uit te komen. De van der Vaartjes kiezen voor sport als verwerkingsmethode en dat is verreweg de gezondste methode.

Lees ook:Shop Sylvie’s “Fuck I love you” sneakers
Lees ook:Sylvie van der Vaart beeldschoon zonder pruik
Lees ook:Sabia en Sylvie hebben dezelfde hairdresser
Lees ook:Wie heeft de mooiste kerstboom?
Lees ook:Sylvie showt haar kerstballen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>