Beautyklus voor Katy Perry

 Een nieuwe klus voor singer-songwriter en entertainer KATY PERRY. Ze wordt een van de gezichten van Coty Beauty.

“We vinden het fantastisch dat zo’n creatieve en getalenteerde artiest als Katy Perry met ons wil samenwerken”, zegt Renato Semerari, directeur van Coty Beauty. “Katy is origineel en gewaagd. Haar unieke benadering van muziek en het leven bieden inspiratie voor haar innovatieve nieuwe geuren en geeft ons de kans om nieuwe wegen te verkennen voor het creëren van een geur.”

Katy Perry, die acht Grammy-nominaties op haar naam heeft staan, is een van de best verkopende artiesten van deze eeuw. Haar monumentale album Teenage Dream, waarvan meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht en dat al 50 miljoen keer gedownload is, staat al vanaf het moment dat het uitkwam in de Top 40. De internationale superster staat tijdens wereldtournees voor uitverkochte zalen. Tijdens de California Dreams Tour in 2011 gaf Perry 124 live shows. De tournee is gedocumenteerd in de 3D-film “Katy Perry: Part of Me” die deze zomer een hit werd en nu al de op drie na grootste muziekdocumentaire aller tijden is en daarmee films van Madonna, U2 en The Rolling Stones achter zich laat.

“Ik voel me vereerd over de samenwerking met Coty, aangezien dit bedrijf een aantal van mijn favoriete geuren heeft geproduceerd”, vertelt Perry. “Ik sta te popelen om mijn volgende geur te introduceren en Purr en Meow! verder over de wereld te verspreiden!”

Lees ook:Katy Perry ♥ Sally Hansen @ de Grammy Awards
Lees ook:Killer Queen is het nieuwe parfum van Katy Perry
Lees ook:Een Queen voor een Queen
Lees ook:Boehoe voor Katy Perry
Lees ook:Parfum van Perry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>