Plastic fantastic Lilo

Lindsay Lohan zegt geen alcohol en drugs meer te gebruiken. Echt er van opknappen doet ze niet, want ze ziet er verre van natuurlijk uit. Radar Online zegt te weten waarom. De actrice heeft een nieuwe verslaving: plastische chirurgie.

Volgens een beroemde plastisch chirurg, heeft LiLo een veel te vol gezicht. “Haar wangen zien eruit alsof er appels in zitten. Ze heeft blijkbaar vele injecties heeft gehad”, zegt hij. “De behandelingen kúnnen een jeugdige naturelle look creëren”, aldus de arts. Maar als de plastisch chirurg te enthousiast is, kan een tegengesteld effect optreden.

En het blijft niet bij LiLo’s wangen. De arts gaat nog even door: “Haar lippen lijken gevuld en stijf, dat kan van injecties komen. Haar voorhoofd is ook buitensporig glad, waarschijnlijk door iets als Botox.” Hij adviseerde de actrice een tijd geleden al om een psycholoog in te schakelen in plaats van een chirurg. (Bron: BuzzE)

Lees ook:Kris Jenner is onnatuurlijk strak
Lees ook:Veel achter de pc zitten veroorzaakt hangwangen
Lees ook:Marilyn monroe maakte destijds gebruik van een plastisch chirurg
Lees ook:Geen plastic fantastic taferelen meer voor Sharon Stone
Lees ook:Wint Bonnie met botox?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>