De Tatjana Kalender is terug!

Erg leuk Tatjana is het goede voorbeeld van het feit dat je als vrouw ook mooi ouder kunt worden. She’s still a beauty at the age of 48. Fab toch? Maar leuk nieuws dus:

Hij is er weer: De Tatjana Kalender! Weekblad Panorama heeft de diva in twaalf mooie poses op de foto gezet. Spannender, sexier en stijlvoller dan ooit. 
Tatjana: “Ik ben in 1984 begonnen bij Panorama en ben dus een echt Panorama-meisje van het eerste uur. Het is dan ook heel bijzonder om na al die jaren weer op deze manier samen te werken met het tijdschrift.” 

Hans Toonen en Hans Wientjens, glamourfotografen van onder andere Panorama en Playboy, reisden af naar een landgoed in Toscane om deze spannendste Tatjana Kalender ooit te maken. Tatjana: “Deze kalender past precies bij de fase waarin ik nu zit: uitdagend, stijlvol, volwassen en sexy.”

Voor alle mannen van Nederland
Frans Lomans, hoofdredacteur van Panorama: “Veel van onze lezers zijn opgegroeid met Tatjana – van Kees in Flodder tot doorgedraaide Diva – en hebben haar de afgelopen jaren diverse keren in ons blad kunnen bewonderen. Nu doen we dat nog eens dunnetjes over met elke maand een schitterende pose onder het motto: Van Tatjana voor alle (buur)mannen van Nederland!”

De kalender verschijnt in twee versies. Een luxe editie die vanaf 1 december verkrijgbaar is in de winkels en via panorama.nl/tatjana en een versie speciaal voor abonnees en kopers van Panorama editie 49. Die ligt vanaf 7 december in de winkel.

Lees ook:Borstvergroting? Nee..
Lees ook:Tatjana is het meest populair op www.beauty.blog.nl
Lees ook:Leestip: Beauty en Lifestyle Special van 100%NL
Lees ook:Tatjana siert kersteditie Playboy
Lees ook:Tatjana ontdekt de ‘make your self beautiful’ Yolanthe-app

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De Tatjana Kalender is terug!

  1. Tatjana

    IK VIND HEM ZELF BEST GOED GELUKT HA HA …LIEFS VOOR IEDEREEN TATJANA

      /   Reply  / 
    1. Cor

      Beste Tatjana,

      Wat een mooie foto.
      Donker haar staat je erg goed.
      Ik ben een man van 65 jaar (vandaag 23 nov jarig)
      en ik denk dat ik mezelf trakteer op een kalender.
      Ga zo door.
      Lieve groetjes,
      Cor.

        /   Reply  / 
    2. News Team Auteur

      Hi Tat, wat leuk dat jezelf gereageerd hebt! Thanks! Wij van beauty blog vinden je kalender nu al de bom!!! Liefs, Monika

        /   Reply  / 
  2. Tatjana

    Ik reageer normaal niet maar kreeg een google allert en zat het net te lezen , leuk !

      /   Reply  / 
  3. P

    Mooie foto’s knappe vrouw. Jammer dat die narcistische man bij het interview aanwezig was. Die is niet spiritueel en helemaal niet LIEF! Dat is een copie van de man in het boek Jij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>