Lieke’s zomerbandjes, nu ook voor jou!

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond is een zonnige samenwerking aangegaan met Etos. Deze zomer is zij hét gezicht van de zomerbandjes-actie. Vrouwen kunnen deze zomer bij Etos sparen voor tien kleurrijke en vrolijke armbandjes. De zomerbandjes hebben trendy kleuren en vrolijke bloemendessins. Ze zijn versierd met bedeltjes en belletjes en op verschillende manieren te dragen. Iedereen kan meesparen voor de 10 verschillende armbandjes; vanaf maandag 6 juni ontvang je bij een besteding van €10,- bij Etos een gratis zomerbandje.
Lieke geeft zich bloot
Etos omarmt de zomer vanwege de opgewekte, vrolijke en zorgeloze beleving die er tijdens de Nederlandse zomers heerst. De samenwerking met Lieke sluit hier naadloos op aan. Lieke staat voor een vrouwelijke, verzorgde en tikkeltje nonchalante stijl. Haar warme uitstraling kleurt de zomer bij Etos. Lieke van Lexmond over de zomer: “Ik houd van de zomer, een periode waarin ik zoveel mogelijk vrij wil zijn, zodat ik me kan opladen voor mijn nieuwe werkjaar. In de zomer voel ik me vrijer, lijkt de wereld groter en heb ik meer energie.”
 
Zomerbandjes dé zomerhit van 2011                                                                                                    
Lieke van Lexmond over de zomerbandjes-actie: “Op een mooie zomerse dag draag ik graag een fleurige zomerjurk of een goed vallende tuniek. Met bijpassende accessoires natuurlijk, zoals een armbandje. Ik voorspel dat de zomerbandjes van Etos een hit gaan worden deze zomer. Behalve om de pols, kunnen ze aan elkaar als ketting worden gedragen of als vlecht in het haar. Helemaal trendy! Ik raad iedereen aan: gewoon aan het begin van de zomer omdoen en niet meer afdoen!”
 
De zomerbandjes zijn gemaakt van drie verschillende soorten materiaal: katoen, gevlochten leer en touw. De kleuren zijn van nu: vrolijk en fel, van rozerood en turkoois tot felgroen. De stijl past goed bij de bloementrend van deze zomer en de zomerbandjes zijn makkelijk te combineren. Vanaf maandag 6 juni kunnen vrouwen de zomerbandjes zes weken lang sparen. Bij besteding van elke € 10,- bij Etos en bij aanvullende acties van A-merken ontvangen klanten een zomerbandje cadeau.
 
Over Etos
Etos is met ruim 500 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Het kernassortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een sterk eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV.Het hoofdkantoor van Etos is gevestigd in Zaandam. In 2011 is Etos voor de derde keer door consumenten uitgeroepen tot Beste drogist van Nederland (bron: Voorjaarsrapport drogisterijformules 2011 GFK).
 
Kijk voor meer informatie op www.etos.nl/pers
Volg Etos ook op Facebook

Lees ook:Lieke van Lexmond is een natural beauty met brains
Lees ook:Lieke heeft veel lingerie
Lees ook:Zomerzon voorpret
Lees ook:Doe ‘s chique!
Lees ook:Wordt Lieke de nieuwe Bondgirl?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>