Jennifer Aniston poseert topless voor parfum

AnistonGQcoverJennifer Aniston heeft een uitdagende fotoshoot gedaan ter promotie van haar nieuwe parfum. Op de foto’s, die te zien zijn op de website van de Daily Mail, is de actrice afgebeeld in een wit rokje. Ze bedekt haar lichaam verder met haar armen.

Het nieuwe parfum gaat Lolavie heten en wordt woensdag gelanceerd in warenhuis Harrods. Hier zal het exclusief te koop zijn. Jennifer is bij de lancering aanwezig en gaat parfumflesjes signeren.

Het is het eerste parfum dat onder Jennifers naam wordt uitgebracht. De actrice laat weten nauw betrokken te zijn geweest bij de ontwikkeling van de geur. Ze wilde haar naam niet verbinden aan een parfum wat ze zelf niet lekker zou vinden.

Lees ook:Celebs zweren bij Yogalosophy !
Lees ook:Jennifer Aniston heeft het allermooiste lichaam
Lees ook:Er zit een sexy luchtje aan Rihanna…
Lees ook:Nieuw parfum van Eva Longoria
Lees ook:Er hangt een luchtje aan Kate Moss…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jennifer Aniston poseert topless voor parfum

  1. Parfumshopper

    Ik vraag mij dan toch af, draagt zij die parfum zelf ook? Ik betwijfel het ten zeerste.. Celebs met hun eigen luchtjes.. zucht

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>