Megan Fox zet tattoo voor Mickey Rourke…

meganfox-tattoo-backFilm Babe Megan Fox is tijdens de filmopnames van “Passion Play” zo onder de indruk geraakt van tegenspeler Mickey Rourke, dat ze een tatoeage heeft laten zetten als eerbetoon aan hem. Mickey reageerde op zijn beurt zéér geamuseerd.

“Er zijn nog geen foto’s van, maar die zullen ongetwijfeld niet lang meer op zich laten wachten. Ik zie Mickey ontzettend graag en ik vind hem heel bijzonder”, vertelde de “Transformers”-actrice aan MTV News. De tatoeage bevat de spreuk “Those who danced were thought to be insane by those who could not hear the music” (Zij die dansten werden waanzinnig geacht door zij die de muziek niet konden horen). Het is niet de eerste tatoeage die de actrice liet zetten. Op haar schouderblad prijkt al de tekst “We will all laugh at gilded butterflies”.

Lees ook:Toe aan iets aparts? Wat about an eyeball tattoo?
Lees ook:Megan Fox weer uit de kleren voor Armani
Lees ook:Iedereen gaat los op de nieuwe tatoeage van Danny de Munk
Lees ook:Tatoeëren oude stijl
Lees ook:Bieber laat zich vol kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>