Kate Moss laat haar kapper barsten…

james-brown-kate-mossFotomodel Kate Moss heeftvoorgoed gebroken met de bekende haarstylist James Brown. Volgens insiders zou Brown in ernstige financiële problemen verkeren, maar weigert Moss om Brown nog langer te helpen. Ze schijnt hem gewoon te laten barsten. Moss gaf Brown eerder reeds een pak geld om zijn zaak te helpen opstarten. Om de haarstylist helemaal gelanceerd te krijgen, speelde het topmodel zelfs mee in een documentaire rondom het haarsalon. Maar al die moeite lijkt nu voor niets, want het kapsalon en diens bijhorende haarproducten slaan niet aan bij het grote publiek.

Nadat Moss weigerde om nog meer geld in de zaak te pompen, zou de moeder van een goede vriendin van Moss toch nog 3 miljoen pond geleend hebben aan Brown. Brown zelf is naar eigen zeggen niet te spreken over de houding van Moss.

Lees ook:Als je haar maar goed zit, met Gwyneth Paltrow
Lees ook:Check Kate Moss in Playboy
Lees ook:Haarstylist aan huis
Lees ook:Kate Moss en dochter shoppen
Lees ook:Kate Moss is uitge-Top-Shopt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>