Lady Gaga kan niet zonder freshMinerals…

Het minerale make-upmerk freshMinerals wordt wereldwijd door bekende visagisten en celebs gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. Volgens insiders in de beautywereld is Lady Gaga een groot fan van freshMinerals. Ik begrijp wel waarom: de producten zijn 100% natuurlijk en blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken. De minerale make-up items van freshMinerals (FM) zijn de mees natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen.

De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (fillers!) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals onder andere talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die je poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren. De FM producten laten je huid volledig ademen, zijn waterbestendig, beschermen de huid tegen milieuvervuiling dankzij een EPF®80 (= Environment Protection Factor) en blijven 24 uur lang puntgaaf zitten. Voor Lady Gaga en vele andere celebs zijn de FMproducten dan ook niet meer weg te denken uit hun leven! Andere voordelen van deze make-up musthaves zijn dat ze je huid tegen UV-straling beschermen met een SPF20-25 en dat ze hoogwaardige antioxidant vitamines (A, C en E) bevatten.

freshMinerals heeft losse poederfoundations, vloeibare en compacte foundations, oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere fijne make-upproducten in haar assortiment.

Voor de vrouw die van comfort en klasse houdt, is er de freshMinerals Starter Kit. Deze starterskit is een prachtige basis voor iedereen die wegwijs wil worden in de wondere wereld van make-up. Wat er precies inzit kun je ontdekken op www.fresh-minerals.nl

De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals salons door geheel Nederland.

Lees ook:Become a beauty goddess!
Lees ook:Kissable lippen
Lees ook:Je gezicht vitamine-rijk opmaken
Lees ook:Duik beauty-proof het nieuwe jaar in met een starter kit van FreshMinerals!
Lees ook:Mooi rood is sexy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>