Eva….mét of zonder?

Vaak hoor ik mannen zeggen: ik vind je het mooist zonder make-up. Dan ben je zo lekker naturel. Hartstikke lief natuurlijk, maar ik voel me zelf toch een stuk prettiger met wat plamuurseltjes op mijn snaveltje :) Niet teveel, maar in ieder geval wel wat mascara, oogpotlood en lipgloss. Ik ben daarom ook zo blij dat ik een vrouw ben. Wij kunnen de kale boel tenminste nog een beetje opvrolijken. Ik vraag me weleens af of mannen denken dat de celebs er van zichzelf zo fantastisch uit zien of dat ze wél beseffen dat daar wat ‘kreatief met de poederkwast’ aan te pas komt…..Laatst ontdekte ik deze foto’s van Desperate Housewife Eva Longoria. Het lijken wel twee verschillende Eva’s…..welke vind jij mooier?

Lees ook:De snor mag weer
Lees ook:Mannen houden van ‘Hollywood’
Lees ook:Victoria Beckham zonder make-up
Lees ook:Mannen begrijpen eindelijk waar een pincet toe dient, hulde!
Lees ook:Hoeveel naaktselfies staan er op jouw mobieltje?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eva….mét of zonder?

  1. roosje

    die tweede is mooier natuurlijk ;]
    maar op die eerste trekt ze ook een minder mooi hoofd.

      /   Reply  / 
  2. Saphira

    Als je de foto’s om zou draaien,
    Het linker plaatje met make-up, de het rechter plaatje zonder make-up, Welke vinden mensen dan mooier? Deze foto is sowieso niet objectief.maar rechts maakt ze geen rimpels, en de kleine rimpels die ze maakt (Met vb emoties en bewegingen) zijn dichtgesmeerd :S Eigenlijk toont ze geen emoties op de rechter foto, Daarom vind ik haar daar saai.
    Op het eerste gezicht wel mooier, Maar ze lijkt me veel minder aardig daar. Op de linker foto kijkt ze zacht en lief. Rechts kijkt ze nogal hooghartig. Het is maar wat mensen aantrekkelijk vinden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>