Lidl pakt uit met 50 nieuwe beautymusthaves

unnamed

Ben je ook zo gek op de Lidl? Of de laaaaaaaaaaidl zoals er in een bekend YouTube-filmpje gezegd wordt? Nou dan hebben we leuk nieuws voor je, want je kunt er namelijk ook terecht voor je beauty shizzle.De Cien beautycollectie van Lidl is uitgebreid met ruim 50 verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam en haar. Daarnaast vind je in het schap nu ook trendy make-up.

Zowel voor hem als haar vind je er allerlei verschillende verzorgingsproducten – veel meer dan enkel een dagcrème of handzeep. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe Keratine haarverzorgingslijn, geïnspireerd op professionele hair care. Of handige minimaatjes zonnecrème en deospray voor in de strandtas of naar de sportschool. Er zijn ook special care verzorgingsproducten, zoals een voedend gezichtsmasker en heerlijke badoliën of een zijdezachte handcrème met een verfrissend aroma van Aziatische kersenbloesem.

Nieuw: ook make-up bij Lidl Op de ‘cosmetica-afdeling’ van Lidl vind je vanaf nu ook Cien make-up, zoals nagellakken in trendy tinten als Red Carpet. Ook voor zomerse lipgloss, lipsticks en verschillende tinten BB Crème kun je bij Lidl terecht.

Enneuh uiteraard alles voor de kleine prijsjes die je van Lidl gewend bent, vanaf € 0,59 tot € 3,99. Superleuk!!

Lees ook:Beauty begint bij Babassu Skin & Spa
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Met korting ‘nature beauty shoppen’
Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Omdat alleen het beste goed genoeg is: pure verzorging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>