Maatje voor je lipstick

lipRimmel introduceert de perfecte partner voor Moisture Renew Lipstick: Moisture Renew Lip Liner, een volledig transparante lipliner die de lippen definieert en de kleur van de lipstick beschermt. Moisture Renew Lip Liner is de perfecte lip liner voor elke kleur lipstick. De lip liner hult je lippen in een transparant, hydraterend laagje dat de lippen verzorgt en definieert. Het resultaat: je lipstick blijft perfect zitten en vlekt niet zodat je met een gerust hart de felste kleuren kunt dragen.

Draag de lipliner onder je favoriete kleur lipstick voor perfect gedefinieerde lippen die de hele dag lang mooi blijven. Moisture Renew Lip Liner zit in een ultrachique witte verpakking met een transparante dop en zilveren opdruk en is dankzij het handige ‘twist-up’-systeem supermakkelijk in gebruik. En de lip liner is natuurlijk kleurloos!

We hebben hem uiteraard uitgeprobeerd en in het begin vonden we het best een beetje gek zo’n kleurloze lipliner, maar we kunnen je melden dat je lipstick hierna perfect blijft zitten ; – )

Moisture Renew Lipstick Lip Liner:

Consumentenadviesprijs:                                  €6,49

Lees ook:Shine met de nieuwe Rimmel lipsticks
Lees ook:Lijm voor je lipstick
Lees ook:Verantwoorde lipstickpencils
Lees ook:Stop! Red lips zijn dé trend
Lees ook:Rood… roder… roodst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>