Eyes eyes baby…85% langere wimpers

BABOR_SKINOVAGE_PX_SE Anti-Aging BB EyeCreamBabor heeft twee nieuwe geweldige producten voor de verzorging van je ogen: de Anti-Aging BB Eye Cream en het Lash GrowthXL Serum.

De Anti-Aging BB Eye Cream verbindt de magische, teintherstellende eigenschappen van een concealer met een intensief werkzame anti-aging oogverzorging. De zacht getinte crème camoufleert kringen onder de ogen met licht glinsterende pigmenten en verzorgt het gevoelige ooggebied met een collageen-booster-peptide dat de vorming van collageenvezels ondersteunt. Op deze manier vult de crème de huid van binnenuit op. Tegelijkertijd ondersteunen coffeïne en paardenkastanje-extract de microcirculatie, zodat kringen onder de ogen worden verminderd. Actieve stoffen zoals vitamine E en Q10 beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Jojobaolie, sesamolie en sheabutter behouden de natuurlijke elasticiteit van de huid, terwijl panthenol hydrateert. Deze intensieve werkstof-crew vermindert oogrimpeltjes en tovert een onberispelijke teint tevoorschijn. Vrij van parabenen.

Verkoopprijs: 15 ml; €35,50

Het Sensational Eyes Lash GrowthXL Serum is een verzorgingsserum voor de wimpers en zorgt voor een duizelingwekkende oogopslag. Want het serum bevordert de groei van de wimpers met 85 procent met een specifiek peptidencomplex. Speciale, biomimetische peptiden verhinderen dat wimpers uitvallen, beschermen de haarcellen tegen stress, UV-licht en milieu-invloeden en laten nieuwe wimpers groeien. Na acht weken zien de wimperhaartjes er krachtiger, langer en voller uit. Dit resulteert in een volle en dichte look zoals bij kunstwimpers – alleen houdbaarder. Vrij van parabenen.

Verkoopprijs: 5 ml; €100,-

Voor verkoopinformatie in Nederland:

www.babor.nl

045 531 83 00

 

Lees ook:Avocado-olie voor een boost van frisheid
Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Sublieme zonnecrèmes
Lees ook:Vollere wimpers binnen twee weken!
Lees ook:Weg met donkere kringen onder je ogen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>