Van top tot teen beautiful met Jumbo

Jumbo shampoo voor vrouwen met gekleurd haar - 300mlJumbo tandpasta whitenerIdeaal van Jumbo, want ze bieden het hele gezin nu een grote keuze aan verzorgingsproducten. De shampoo’s, haarmousses, deo’s, haarsprays, douchegels, handzeepflacons en vele andere beautyproducten zijn allemaal handzaam verpakt in flacons met extra grip. Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug. Wij van beauty blog hebben het een en ander al getest en vinden de kwaliteit enorm verrassend voor de extreem betaalbare prijzen. Om je een voorbeeld te geven: je hebt bijvoorbeeld al een – Bodylotion met amandelolie en hydraterende bestanddelen - voor € 1,99.

Sowieso is er een zeer uitgebreid assortiment voor hem, voor haar en ook voor de kids! Denk hierbij aan haarverzorging, scheerproducten, gezichtsverzorging, styling, deodoranten, doucheproducten, badproducten, maar ook mondverzorging en handverzorging. Anyhu: Jumbo heeft dus aan alles gedacht om jezelf van top tot teen heerlijk te onderhouden, elke dag opnieuw en dat voor leuke prijzen.

Beauty.blog tip:

Koop alles uit de Jumbo lijn en verpak dit in doorzichtig folie en verras er een van je BFF’s mee, gewoon omdat het kan!!

Jumbo gezichtscrème voedend voor mannen

 

Lees ook:Van top tot teen verzorgd met Jumbo
Lees ook:Lola is het allerlekkerste geurtje….
Lees ook:Kids Sun-Alert!
Lees ook:100% AANDACHT VOOR JE HUID
Lees ook:Patricia Paay reikt Oscars van de cosmetica industrie uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>