Christina’s beautytips

Celebs en hun looks spreken tot de verbeelding. Ze zien er altijd gestyled en tot in den puntjes verzorgd uit.

Deze herfst kun je alles te weten komen over Christina’s verleidelijke look door een kijkje te nemen in haar make-up tas. Ontdek met welke producten deze internationale ster er op haar best uitziet en zich het lekkerst voelt, of ze nu thuis is met haar zoontje, op de set of op het podium. Van haar nieuwste geur, Red Sin, tot huid- & haarproducten en make-up: Christina onthult haar favoriete must haves. 

Verleid met een geur Christina’s favoriete accessoire bij elk kapsel en bij elke make-up is parfum. “Ik wissel mijn geuren steeds af, afhankelijk van mijn stemming”, aldus Christina. “Ik geloof heilig in de kracht van je sexy voelen en dat is precies wat een parfum voor me doet. Ik ben dol op musk als ondertoon en ik gebruik die dan ook als basis voor al mijn geuren. Voor een alledaags glamour moment is Signature een perfecte geur. Als ik me verleidelijk wil voelen draag ik By Night. Royal Desire is de geur die ik opdoe als ik mezelf lekker wil verwennen. En nu natuurlijk Red Sin, waar ik heel lang mee bezig ben geweest. Dit parfum draag ik heel graag, want Red Sin geeft me een supersexy gevoel.”

De kunst van het multitasken

Wanneer Christina weinig tijd heeft, vertrouwt ze op producten die een dubbele functie vervullen. Om haar haar te reinigen en volume te geven, gebruikt ze graag Oribe Dry Texturizing Spray. “Het is een droogshampoo die je haar ook nog eens extra volume geeft”, aldus de zangeres.

Zorg voor een goede basis

Een gladde, gezonde huid is het begin van elke stralende make-up. Voor haar bekende parelwitte teint vertrouwt ze op Laura Mercier Crème Smooth Foundation. “Ik ben dol op de rijke consistentie, aangezien mijn huid vrij droog is. Bovendien heeft deze crème een prachtige dekking, die imperfecties mooi verhult”, legt ze uit.

Laat je wimpers opvallen

Voor haar dramatische oogopslag, gebruikt Christina graag echte glamourwimpers. “Momenteel ben ik fan van Ardel’s Demi Wispy False Lashes”, zegt Christina. “Ze hebben een dunne, transparante rand, waardoor ze comfortabel aanvoelen, en daarnaast hebben ze precies de juiste lengte.”

Creëer het perfecte canvas

Christina verzorgt haar lippen regelmatig om haar bekende rode pruilmondje te kunnen maken en om gesprongen lippen en velletjes te voorkomen. Ze legt uit: “Lipverzorging is voor mij essentieel. Ik gebruik nu al een tijd By Terry Rose Balm, omdat die mijn lippen snel zacht maakt, zodat mijn bekende rode lippenstift er altijd perfect uitziet.”

Nail It

Met Christina’s overvolle agenda als superster, entertainer en moeder, is er niet veel tijd over om na het nagellakken te wachten tot de nagels droog zijn. “De designs van Dashing Diva’s DesignFX zijn supermodern en funky, en je nagels zijn METEEN droog. Een kwestie van lakken en weg!”, legt ze uit. 

Zorg voor glans!

Om haar benen er zo strak en sexy uit te laten zien, gebruikt Christina graag een lichte lichaamsbruiner. “Ik gebruik Sally Hansen Salon Airbrush Legs voor een snel laagje en om wat natuurlijke kleur aan mijn lichaam toe te voegen. Dit product is perfect voor mijn optredens: het is gemakkelijk en snel aan te brengen en geeft je huid een prachtige kleur en glans”, aldus Christina.

Eindig de dag met het allerbelangrijkste

Christina weet hoe belangrijk het is om aan het eind van haar lange dagen haar make-up goed te verwijderen. Zij gebruikt snelle en handige make-up verwijderdoekjes. “Make-up verwijderen is net zo belangrijk als make-up aanbrengen. Ik gebruik graag de MAC Make-up Remover wipes, aangezien die heel handig zijn voor onderweg. Je hoeft geen watjes of tissues mee te nemen en ze passen in elke handtas”, aldus Christina. Haar favoriete cleaner gebruikt ze al jaren: “Cetaphil is overal verkrijgbaar en maakt mijn huid grondig, maar op milde wijze schoon. Ik vind het erg fijn dat Cetaphil mild genoeg is voor elk huidtype”, voegt ze toe.

Ritueel voor het slapengaan

Naast voldoende rust, goed eten en veel drinken, gebruikt Christina altijd een vocht inbrengend product voordat ze gaat slapen. “Het is essentieel voor mij om mijn huid in topconditie te houden. Daarom ben ik dol op Cle de Peau High Performance Cream”, aldus Christina.

Lees ook:Feel like a Queen with Christina Aguilera’s new fragrance!
Lees ook:Christina Aguilera voelt zich supertjes én viert dat met WOMAN
Lees ook:Voel je speciaal met CA’s Royal Desire
Lees ook:Christina Curry lijdt aan een huidziekte
Lees ook:Christina Aguilera doet 500 sit ups! per dag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Christina’s beautytips

  1. suzie

    Wat een leuk artikel over kapsels. Ik heb zelf ook een blog over korte kapsels

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>