Word jij Miss Make-Up Days?

Hoe leuk is dat? Je houdt van make-up en van een fijn merk, dan mag je de Make-Up Days van Yves Rocher dit jaar zeker niet missen!! Ze zijn op 13 september begonnen en duren nog tot 3 oktober. Je kunt in de 10 winkels van Yves Rocher in NL terecht om daar kennis te maken met de laatste trends op het gebied van cosmetica. Leuk om met je vriendinnen of kan ook – alleen – te gaan doen!

Over de winkels zijn 40 professionele make-up artists verdeeld. Zij geven vakkundig advies en handige make-up tips. Zo leuk! En er worden 7 professionele make-up looks getoond volgens de laatste trends van deze herfst. Deze zijn gecreëerd in samenwerking met Max Herlant, deze pro is een make-up artist van Yves Rocher zelf. Een echte mooimaker!! Zeg maar de Leco van Yves Rocher. :)

Per make-up look is er  een speciale productset verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien kun je ook een afspraak voor een gratis make-up advies maken. Gelijk thuis al die oude zooi opruimen en lekker inslaan wat écht bij je past! Daar word je zo blij van , believe me.

‘Miss Make-Up Days’

Op Facebook is er een verkiezing van de Miss Make-Up Days. De hoofdprijs liegt er niet om, want dat is een geheel verzorgde metamorfose met personal shopper t.w.v. € 500, wheejooooooh!! Deze wordt verzorgd door het kledingadvies en stylingbureau            X Styling Image. Daarnaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen ook waaronder: make-up, make-up accessoires en 4 Make-Up Days beschermhoesjes voor je iPhone. Hebben toch?

De 7 looks die voor deze dagen gecreëerd zijn, zijn:

- Make Up Days

- Smokey Eyes

- Pastel Chic

- Classy Red

- Rock ‘n kohl

- Passion Turquoise & Purple Glam

Wil je weten waar je zoal terecht kan, check dan:

www.yvesrocher.nl 

 

Lees ook:Budget Beauty Musthaves
Lees ook:Win een Yves Rocher Beauty Party!
Lees ook:Yves Rocher ontpopt zich als groene weldoener
Lees ook:Dit zijn dé kleurtrends van 2012
Lees ook:Yves Rocher speelt voor Kerstman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>