Define yourself met CK One

Calvin Klein heeft iets nieuws een make-up lijn genaamd CK One Color en deze bevat een reeks zeer fijne producten waaronder een mouse concealer, foundations, microfijne compactpoeder, mascara, eyeliner, lipgloss, tien kleuren nail color en nog veel meer!! Alle items hebben een hippe verpakking wat je doet denken aan een pilvorm. Anyhu: Time to discover!

CK One Color is een coole make-up lijn voor alle leeftijden, culturen en seksen.

Deze nieuwe generatie huidverbeterende producten is het resultaat van geavanceerde formules. De ademende, multifunctionele vloeistoffen en crèmes zijn makkelijk aan te brengen. De microfijne poeders voelen lichter aan dan lucht. Zelfvertrouwen maakt je sexy en niets is beter dan het gevoel alsof je niets draagt. Hieronder in het kort een knopt overzicht van wat er zoal te beleven valt wat betreft CK’s make-up lijn:

3-IN-1 FACE MAKEUP SPF 8 : dit onderscheidende product verenigt in één simpele, luchtige formule een serum, primer en foundation. dankzij een innovatieve pigmenttechnologie met drie lagen aminozuur krijgt de huid moeiteloos een natuurlijke, stralende finish.

MOUSSE CONCEALER : pure perfectie. luchtige concealer voor een natuurlijke, naadloze finish die onzuiverheden perfect camoufleert, en tot 9 uur blijft zitten.

WATER FRESH FACE MAKEUP SPF 15: veelzijdig. perfectioneert de teint. hydraterend. verfrissend. compacte foundation op waterbasis die uiterst comfortabel aan te brengen is en garant staat voor maximale resultaten met een minimaal verbruik. op te bouwen in intensiteit.

AIRLIGHT PRESSED POWDER SPF 15 : stralend. langhoudend. lichter dan lucht. microfijne compactpoeder vermengt zich op de huid als een vloeibare formule en camoufleert onzuiverheden. met de dubbelzijdige applicator kunnen verschillende effecten worden gecreëerd.

MASCARA :  creëer je eigen wimperlook met het unieke draaiende borsteltje. draai aan de dop en kies met deze alles-in-één mascara zelf de definitie of het volume.

BROW PENCIL + GEL DUO: nauwkeurig. perfect afgewerkt. langhoudend. de twee-in-één applicator heeft een gehoekt potlood voor het nauwkeurig opvullen en definiëren van de wenkbrauwen en een ‘soft-hold’ gel borsteltje voor een perfecte look.

EYELINER MARKER: krachtig. grafische precisie. eenvoudig aan te brengen met de vilten punt. creëert, zonder te vlekken, perfecte lijnen die de hele dag perfect blijven zitten.

DOUBLE-ENDED EYELINER: definitie en contrast. oogpotlood met twee sublieme kleuren voor ultieme nauwkeurigheid en krachtige effecten die de hele dag blijven zitten. verschillende looks met slechts één potlood.

EYESHADOW BASE: luchtig. mengbaar. deze primer, die lang blijft zitten, creëert een perfecte nude look of is een perfecte basis om de oogschaduwtinten egaal, zonder plooitjes, te laten schitteren.

SKIN ILLUMINATOR: stralend. verfrissend. ultracomfortabele gelformule die zich eenvoudig laat aanbrengen voor een subtiele parelmoerfinish die de huid direct een gezonde gloed geeft.

CREAM + POWDER BRONZER DUO: natuurlijke, in intensiteit zelf op te bouwen, kleur. creëer een diep gebronsde look met de fluweelzachte crème of een lichte blos met het microfijne poeder die wel 11 uur lang zichtbaar is.

CREAM + POWDER BLUSH DUO: contour en kleur. glossy crème en microfijn poeder voor het creëren van verschillende effecten met een stralende, lichter-dan-lucht finish.

SOFT DEFINING LIP PENCIL: kasjmierzacht potlood dat de lippen een subtiele, egale, natuurlijke omlijning geeft voor een frisse kleur die lang houdt.

POWDER EYESHADOW QUAD: accentueren. verhelderen. definiëren. speelse en jeugdige tinten die eenvoudig, nat of droog, kunnen worden aangebracht voor dag- en avondlooks.

GLOSS EYECOLOR: eindeloos te mengen. volledig intuïtief. zachte, transparante kleuren die zich moeiteloos laten aanbrengen.

PURE COLOR LIPSTICK: puur. stralend. de volle kleur glijdt luxueus over de lippen en voelt urenlang zijdezacht aan zonder de lippen uit te drogen.

LIPGLOSS: multi-dimensionale kleur. hoogglanzend. de luchtige, niet-plakkerige formule laat zich met de unieke applicator eenvoudig aanbrengen voor zachte, soepele en volle lippen.

COLOR + TREAT LIP KIT: exfoliëren. vollere lippen. efficiënte lipbehandeling – milde scrub, kalmerende balsem, plumper, lippenstift en lipgloss – in één handige compactdoosje.

LONG WEAR + SHINE NAIL COLOR: fixeert. beschermt. versterkt. must-have kleuren in een geavanceerde technologische formule die 10 dagen lang blijven zitten.

In pilvorm

Het design van de ck one color producten – een minimalistische pilvorm die zowel iconisch als edgy is – gaat verder met de codebrekende erfenis waar ck one bekend om staat. De moderne, minimalistische verpakking is opgebouwd uit een eenvoudig zwart-wit silhouet met een speels contrast van ‘soft touch’ mat en hoogglans finish voor een intens sensorische ervaring. De multifunctionele applicators, die ontworpen zijn voor intuïtief gebruik, hebben aan iedere kant verschillende texturen om de individuele creativiteit te stimuleren.

Vanaf : € 12

ck one color is vanaf september 2012 exclusief verkrijgbaar bij douglas kalverstraat 71 te amsterdam en via www.douglas.nl

In januari 2013 zal ck one color in meerdere douglas parfumerieën verkrijgbaar zijn.

 

Lees ook:Droom jij ook van een ´FLAWLESS´huid in één minuut?
Lees ook:Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’
Lees ook:Banana powder en andere musthaves
Lees ook:Beste lipstick so far getest
Lees ook:Foundation die tot 18 uur houdt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>