Krijg ook modellenwimpers

De zoektocht naar de perfecte mascara stopt nooit, omdat mascara’s continu worden vernieuwd en verbeterd.

HOT news! Rimmel London lanceert de nieuwe Scandal’eyes Show Off Mascara. Tijd om je wimpers te showen! Steel de show met dramatisch weelderige wimpers die niet zouden misstaan op de catwalk, dankzij de nieuwe Rimmel Scandal’Eyes Show Off Mascara. Het geheim van Rimmel? Het spiksplinternieuwe, superinnovatieve borsteltje!

Niet eerder kwam Rimmel met een mascara die je wimpers zo schandalig vol, lang en perfect gesepareerd maakt. Voor wimpers waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is! Jaloers op die eindeloos lange, weelderig volle wimpers van catwalkmodellen? Nu is jaloezie niet meer nodig! Met het unieke balvormige borsteltje en de al even slimme vezelformule is Scandal’Eyes Show Off Mascara een echte eyeopener. Zet jezelf in de spotlights met de ultieme modellenwimpers:

- weelderig vol

- perfect gescheiden

- verleidelijk lang

Where are you waiting for? Strike a pose!

UNIEK BALBORSTELTJE

Als eerste combineert Rimmel het liften en definiëren van wimpers met een uniek balvormig borsteltje. Zoiets heb je nog nooit gezien! Bovendien heeft deze multitask-mascara een nieuwe vezelformule die je wimpers schandalig vol en lang maken! Je steelt de show als nooit tevoren.

Eindelijk een mascara die een superinnovatief balvormig borsteltje combineert met een wimperverlengende formule:

- De platte kant geeft de wimpers sensationeel volume zonder te klonteren

- Het unieke balvormige borsteltje tilt je wimpers naar een ongekende hoogte

- De verlengende vezelformule maakt je wimpers voller en langer

De grote, opvallende knalpaarse verpakking van Scandal’Eyes Show Off Mascara bewijst dat deze mascara graag in het middelpunt van de belangstelling staat! De looks van deze musthave mascara vragen erom gezien te worden! De indrukwekkende verpakking schreeuwt volume!

Als hét gezicht van Rimmel London is topmodel Kate Moss het gewend om de show te stelen. Kijk hoe Kate haar extravagante wimpers in de spotlights zet terwijl ze het podium beklimt als gitarist en drummer van de Britse band ‘The Vaccines’. De fabulous Kate geeft de mascara schandalig veel attitude!

Ben je klaar voor ongekend volle wimpers? Show je schandalig volle, perfect gesepareerde en maximaal gelifte wimpers met dank aan de nieuwe Rimmel London Scandal‘Eyes Show Off Mascara. GET THE LONDON LOOK!

Kleuren: Black 001 – Consumenten adviesprijs: €11,99

Verkrijgbaar vanaf: augustus 2012

Lees ook:Schandalig mooie ogen
Lees ook:Zachte, extreem lange en sexy wimpers
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Tot 16 uur lang perfect gestylde wimpers
Lees ook:Georgia May Jagger steelt show premiere the Great Gatsby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>