Fijne foundation onder alle lichtomstandigheden

revlon-photoready-foundation-hd-makeup-at-a-drugstore-price-11837867De zoektocht naar de ideale foundation lijkt eindeloos. Alhoewel als we Revlon moeten geloven, kunnen we stoppen met zoeken. Zij menen de perfecte foundation te hebben gecreeërd, spannend! Revlon introduceert PhotoReady™ Foundation. Een high-definition foundation die een perfecte en egale teint onder alle lichtomstandigheden belooft. Zowel binnen- als buitenshuis!

De PhotoReady™ Foundation van Revlon biedt een volledige maar optisch onzichtbare dekking. Door toevoeging van photochromatische pigmenten die het licht reflecteren, zorgt Revlon PhotoReady™ Foundation voor een egale teint. De foundation is gemakkelijk te doseren dankzij de praktische pompflacon. Aanbrengen gaat eenvoudig met een foundationkwast, een make-up sponsje of de vingertoppen.
 
Naast een mooie dekking is het belangrijk dat de huid dagelijks goed wordt beschermd. Daarom bevat de professionele formule van PhotoReady™ Foundation beschermingsfactor SPF 20. Deze factor zorgt ervoor dat de huid beschermd wordt tegen UV straling. De formule bevat geen olie en parfum waardoor de huid blijft ademen en eventuele imperfecties de kans krijgen om zich te herstellen. 

De PhotoReady™ Foundation is sinds oktober verkrijgbaar in de winkels voor een consumentenadviesprijs van €15,95. PhotoReady™ Foundation is er in de kleuren Rich Ginger, Natural Beige, Cool Beige en Nude.

Lees ook:Sekond skin foundation, alsof je niets draagt !
Lees ook:Foundation die tot 18 uur houdt
Lees ook:Fantastic Foundation!
Lees ook:Perfecte Foundation met SPF15
Lees ook:Fantastisch fijne foundations

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>