Decolleté niet te diep als je gaat solliciteren

eva-longoria-5Met een decolleté op een sollicitatiegesprek verschijnen, verkleint je kansen aanzienlijk volgens een Britse enquête. Op de catwak mag het decolleté dan wel furore maken, in het dagelijkse leven pas je beter op wanneer je je vrouwelijke vormen uitspeelt. Want uit een enquête van de Britse keten TK Maxx blijkt dat een strak bloesje en een diepe decolleté de gemakkelijkste manier zijn om een sollicitatiegesprek te verknallen. Een andere dresscodevergissing is een zwarte bh die door een witte blouse schijnt. Bij mannen zijn een slecht gestreken hemd, broeken met een hoge taille en grappige dassen de grootste afknappers.

Uit de enquête bleek dat een derde van de werkgevers hun beslissing maakt in de eerste 90 seconden van een sollicitatie. 65 procent gaf toe dat de kleding een beslissende factor kon zijn bij een nek-aan-nekrace tussen twee kandidaten.

Met een decolleté op een sollicitatiegesprek verschijnen, verkleint je kansen aanzienlijk volgens een Britse enquête.

Op de catwak mag het decolleté dan wel furore maken, in het dagelijkse leven pas je beter op wanneer je je vrouwelijke vormen uitspeelt. Want uit een enquête van de Britse keten TK Maxx blijkt dat een strak bloesje en een diepe decolleté de gemakkelijkste manier zijn om een sollicitatiegesprek te verknallen. Een andere dresscodevergissing is een zwarte bh die door een witte blouse schijnt. Bij mannen zijn een slecht gestreken hemd, broeken met een hoge taille en grappige dassen de grootste afknappers.

Uit de enquête bleek dat een derde van de werkgevers hun beslissing maakt in de eerste 90 seconden van een sollicitatie. 65 procent gaf toe dat de kleding een beslissende factor kon zijn bij een nek-aan-nekrace tussen twee kandidaten.

bron:nieuwsblad.be

Lees ook:Zweetlucht is de ultieme afknapper
Lees ook:Meer ongelukken door mini-skirts
Lees ook:Wéér in je oude jeans passen is lekkerder dan sex!
Lees ook:Brandweermannen zijn het mooist
Lees ook:Posh heeft de meest lelijke voeten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Decolleté niet te diep als je gaat solliciteren

  1. Sollicitatiegesprek voorbereiden

    Daar ben ik het wel mee eens, als een vrouw met een diep decollete bij mij op sollicitatiegesprek zou komen(als ik een groot bedrijf zou hebben) dan zou ik haar ook eerder afwijzen dan aannemen. Ik zou iemand zoeken die indruk kan en wil maken qua prestaties, niet qua uiterlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>