Swazi Secrets….

mailBijzondere, 100% natuurlijke verzorgingsproducten op basis van een eeuwenoud Afrikaans schoonheidsgeheim, die via eerlijke handel worden geproduceerd én verkocht? Dat zijn de producten van ‘Swazi Secrets’ op basis van Marula olie! Het bedrijf VitaCosmos importeert puur natuurlijke Fair Trade vervaardigde Marula olie en andere producten op basis hiervan. Deze Afrikaanse, regelrechte  ‘wonderolie’  van de vruchten van de Marulaboom heeft tal van unieke cosmetische én medicinale eigenschappen.
In de ongerepte natuur van Zuid-Afrika groeit de imposante Marulaboom. Deze wordt ook wel de ‘Koning onder de Afrikaanse bomen’ genoemd, vanwege de intensief voedzame, cosmetische en medicinale eigenschappen. Uit de pitten van de Marulavruchten wordt namelijk al eeuwenlang met de hand een zeer rijke, biologische olie geperst die veel positieve effecten heeft voor zowel schoonheid als gezondheid. 
 
Psssst…‘Swazi Secrets’, een compacte lijn met unieke Marula olie- producten
 
De ‘Swazi Secrets’-producten bestaan uit een compacte lijn, met rijk verzorgende formules op basis van 100% zuivere Marula olie. Deze olie kan zelfs veilig rondom de ogen worden gebruikt. Naast de 100% pure Marula olie is er tevens een zachte en romige Marula Zeep met daarin 40% Marula olie en Kokosnootboter en een Trichilia Zeep met 40% Trichila olie. De Facial Scrub bevat gemalen Marulanoten en koudgeperste Marula olie. De Marula Lipbalsem bevat naast Marula olie tevens verzachtende Sheabutter en Mongongo olie uit Zambia. De ‘Swazi Secrets’ Marula Hand & Bodylotion bevat naast Marula olie tevens Ximenia olie uit Swaziland, Mongongo olie uit Zambia en Sheabutter uit West-Afrika. Deze frisse formule heeft een verkwikkende geurbeleving dankzij toegevoegde etherische citroengrasolie. Deze hydrateert intensief en maakt de lichaamshuid fluweelzacht, opvallend glad en soepel. Tevens is er een unieke Geschenkset verkrijgbaar met daarin diverse ‘Swazi Secrets’- producten.
 
Distributie & verkoopprijzen:
 
‘De Marula olie- producten van ‘Swazi Secrets’ wordt exclusief in de Benelux op de markt gebracht door het bedrijf VitaCosmos uit Vaals.  De producten worden (vooralsnog) verkocht via de webwinkel van VitaCosmos met verkoopprijzen vanaf € 4,95 – € 59,50. VitaCosmos levert tevens aan gezondheidspraktijken, beautysalons en natuurwinkels. Consumenten en andere geïnteresseerden kunnen kijken op de websites  www.vitacosmos.nl  en www.swazisecrets.com voor meer achtergrondinformatie en gerichte verkoopprijzen.

Lees ook:‘proudly eco ethical’ beautyproducten
Lees ook:Kenzo Baume Sensuelle handcreme is zalig
Lees ook:‘Fashion secrets’
Lees ook:Pure schoonheid in een potje
Lees ook:Bodyguard voor een perfecte lichaamshuid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>