Verzorgende Mascara met Honingextract

masciLOOkX Big Volume Mascara combineert drie aspecten op een bijzondere wijze. De speciale borstel zorgt voor een volle en gedoseerde oogopslag. De speciale formule en ingrediënten beschermen, verstevigen en verzorgen de wimpers. De wimpers worden één voor één voorzien van een diepe, glanzende zwarte kleur. De haartjes van de speciaal gevormde borstel brengen de formule rijkelijk op de wimpers aan, verdelen de kleur over de gehele lengte van elk wimperhaartje en verspreiden deze direct. Tevens worden de haartjes voorzien van een ideale krul.

Direct een verbluffend volume- en kruleffect. Met het uiteinde kunnen ook de korte haartjes worden gemaquilleerd, zoals de wimpers onder het oog en de haartjes in de binnenste en buitenste ooghoeken. De LOOkX Big Volume Mascara is voorzien van een anti-klonterformule, is hypoallergeen en ook geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers.

Actieve ingrediënten
- Palmextract
- Honingextract

Adviesverkoopprijs € 19,95. Verkrijgbaar in de kleur Intens zwart.
NATURAL WATERPROOF MASCARA
Een prachtige mascara op een verzorgende crèmebasis die iedere wimperhaar separaat voorziet van een diepe zwarte kleur en glans. De speciale borstel zorgt voor een zachte applicatie en geeft de wimpers een natuurlijke look. De LOOkX Natural Waterproof Mascara heeft door de unieke formule een waterafstotend vermogen, is klinisch getest en hypoallergeen.

Actieve ingrediënten
- Palmextract
- Honingextract

Adviesverkoopprijs € 18,95. Verkrijgbaar in de kleur Intens zwart.

Lees ook:Tot 16 uur lang perfect gestylde wimpers
Lees ook:Creëer volle wimpers zonder klontjes
Lees ook:12 uur lang en waterproof!
Lees ook:Prettig: Etos Hypo Allergeen Volume mascara
Lees ook:Zomerse musthaves: Rimmel’s essentials

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>