Nice: veren in je haar

Hairworkxx Featherworkxx natuurVeren zijn én blijven een opvallende trend op het gebied van haar, mode en accessoires. Met de Featherworkxx® Extensions en Featherworkxx® Oorbellen creëer je deze zomer een trendy strandlook!

Veren in je haar met Hairworkxx® Featherworkxx Haarextensions 

Hairworkxx® Featherworkxx® Haarextensions zijn gemaakt van originele hanenveren uit Amerika. Deze zijn van de allerbeste kwaliteit. Met Featherworkxx® Haarextensions creëer je in een handomdraai een uniek kapsel zonder schade toe te brengen aan je eigen haar. Vele bekende celebrities waaronder Kim Kardashian, Jessica Simpson, Hillary Duff en Jennifer Love Hewitt zijn fan.

Hoe werkt het?

De Hairworkxx® Featherworkxx® Haarextensions zijn gemakkelijk en snel in te zetten, te verwijderen en te hergebruiken. Je schuift het microringetje over de pullingwire tegen de kraal aan, je pakt het plukje haar, ongeveer 1 cm onder de scheiding en je haalt het plukje haar door het lusje heen. Vervolgens trek je aan de pullingwire en schuif je de microring over het plukje haar heen. Houd de microring ruim 1 cm van de hoofdhuid af, steek de  Featherworkxx® Haarextension door de ring en knijp het ringetje met een tangetje dicht. Klaar is je trendy strandlook!

Eenvoudig te stylen, ruim 2 maanden draagbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren

Je kunt Featherworkxx® Haarextensions van Hairworkxx® gewoon wassen, föhnen, krullen en stylen, zoals je dat met je eigen haar ook doet. De Featherworkxx® Haarextensions blijven twee tot drie maanden perfect zitten. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren (van heel natuurlijk tot trendy fluortinten en alles daar tussenin) en in verschillende lengtes van 15 tot 32 centimeter.G

Get the ‘Feather-look’ met Hairworkxx® Featherworkxx® Oorbellen

Een populaire accessoiretrend via Hairworkxx® zijn de Featherworkxx® Oorbellen! Diverse internationale celebrities waaronder Gwyneth Paltrow, Heidi Klum en bekende Nederlanders zoals Quinty Trustfull zijn hiermee reeds gespot. Deze trendy oorbellen, gemaakt van echte hanenveren, zijn perfect voor een avondje uit, om je dagelijkse outfit een trendy statement mee te geven of voor een glamourlook tijdens de komende feestdagen! De Featherworkxx® Oorbellen zijn beschikbaar in 5 veren, 12 veren en 18 veren per oorbel. Ze zijn verkrijgbaar in 8 verschillende, trendy kleuren al naar gelang je outfit en in 1 neutrale natuurtint die overal bij past.

 

Verkoopprijzen & meer informatie:

 

De Hairworkxx®  Featherworkxx® Haarextensions en Featherworkxx® Oorbellen worden in Europa gedistribueerd door Hairworkxx® uit Helmond.

De producten worden verkocht via professionele kapsalons.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen is er de website www.hairworkxx.com

Advies Verkoopprijzen:

  • Hairworkxx®  Featherworkxx® Extensions  vanaf €   7,50/stuk
  • Hairworkxx®  Featherworkxx® Oorbellen  € 17,95/5 veren per oorbel

€ 29,95/12 veren per oorbel

€ 39,95/18 veren per oorbel

Lees ook:De verenbellen van Heidi Klum
Lees ook:‘Ibiza Strandlook’
Lees ook:Lang haar binnen 1 minuut
Lees ook:Kom in Ibiza sferen
Lees ook:Alleen ‘t beste is goed genoeg voor jouw haren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>