Droomwimpers krijg je met wimperserum REVITALASH!

revitalashEen tijdje geleden werd ik door een collega uit het beautywereldje op het wimperserum Revitalash geattendeerd. ”Ik gebruik een serum om je wimpers te laten groeien. Ik gebruik het nu bijna twee maanden en mijn wimpers zijn waanzinnig gegroeid! Ze zijn niet alleen langer, maar ook voller. Amazing! Nieuwsgierig als ik was, heb ik haar het hemd van het lijf gevraagd en ben ik daarna in contact gekomen met het bedrijf dat het wimperserum Revitalash in Nederland verspreid. Revitalash is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts als een speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle, die herstellende was van borstkanker. Intensieve chemotherapeutische behandelingen hadden Gayle’s mooie wimpers beschadigd, waardoor haar wimpers breekbaar, dun en minder vol eruit zagen. Dr. Brinkenhoff had volle vertrouwen in zichzelf voor het ontwikkelen van een formule om de wimpers van Gayle er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien.

Na intensief onderzoek hadden Dr. Brinkenhoff en een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers, een product gecreëerd dat daadwerkelijk een zichtbare verbetering gaf aan de wimpers van Gayle. Haar wimpers zien er sindsdien mooier uit dan dat ze ooit had durven dromen.

GEBRUIKSAANWIJZING:

- Breng de wimperserum ’s avonds aan op een gereinigd gezicht (voor het slapen gaan); verwijder indien nodig contactlenzen.

- Breng een kleine hoeveelheid aan langs de bovenste en onderste wimperrand. Zorg ervoor dat het niet in de ogen komt.

- Gebruik niet meer dan één keer per dag.

Een gedeelte van de opbrengst komt ten behoeve van onderzoek naar borstkanker en educationele instanties.

Ingrediënten:
Water/Aqua/Eau, Sodium Chloride, Chlorphenesin,Phenoxyethanol, Cellulose gum, Dissodium fosfaat, Citroenzuur , Trifluoromethyl Dechloro-Ethylprostenolamide, Panthenol.

Ik gebruik het nu nog steeds en moet je bekennen dat mijn wimpers met de dag mooier, voller en sterker worden. Ik zal binnenkort eens foto’s plaatsten opdat jullie het met eigen ogen kunnen zien.

Lees ook:Mooiere wimpers met Revitalash
Lees ook:Revitalash…..belooft langere wimpers
Lees ook:Heb jij straks ook megamegamega lange wimpers ?
Lees ook:Powerbooster voor je wimpers!
Lees ook:Conditioner voor volle wimpers

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Droomwimpers krijg je met wimperserum REVITALASH!

  1. sjanine

    hey dat lijkt mij ook wel wat. zou het ook graag uit willen probeeren. maar waar is het te koop. en wat kost het. alvast dankje

      /   Reply  / 
  2. melissa

    Me vriendinnetje gebruikt revita lash nu 4 maanden en haar wimpers zijn waanzinig lang en vol,Ik gebruik revita lash nu 2 dagen, maar het jeukt? Trekt dat nog weg? En breng je het alleen aan op je haartjes of ook stukje van je huid boven je wimpers?

      /   Reply  / 
    1. News Team Auteur

      nog even volhouden en alleen op de haartjes! nooit op je huid, dat is echt niet nodig. op de rand van de haartjes. succes nog

        /   Reply  / 
  3. Helga Nieuwenhuis

    allemaal heel mooi,dat het kan met al die serums.
    Ik ben zelf een borstkanker patient,en mijn wimpers zijn al 6x uitgevallen.en heb al zoveel geprobeert,tot nu toe zonder resultaat.ik ben bang om mascara op t doen,mijn wimpers waren zolang dat iedereen altijd dacht dat ik nep wimpers had,het tegen deel was waar.Ik dacht dat het allemaal wel zou terug komen tot nu toe zonder resultaat,en ik kan het gewoon weg niet meer betalen,het kost allemaal zoveel geld.
    Als kanker patient heb je t al moeilijk met alles en dan ook nog je financiele gedeelte als alleenstaande moeder,valt niet mee.blij dat er serums zijn,jammer voor de mensen zoals ik die t niet meer kunnen betalen omdat alles in duigen is gevallen,en er geen potje is voor mensen met kanker.tot nu toe heb ik alles geprobeert,ik vind dat mensen met kanker wel wat meer hulp mogen krijgen en of de dingen via de arts gratis mogen krijgen,maar dit is mijn mening en mijn ervaring.Dit wilde ik even kwijt.
    Fijne dag Helga

      /   Reply  / 
    1. News Team Auteur

      Hallo Helga,

      Daar heb je inderdaad een punt mee. Eigenlijk zouden bepaalde dingen in ons land vergoed moeten worden voor sommige patiënten.
      Wat waardeloos dat dit niet gebeurt. We snappen je gevoelens heel goed. Mochten we ooit nog een actie kunnen regelen met deze serums, dan houden we je post in ons achterhoofd. Sterkte met alles! Groetjes van Monika van der Marel, hoofdredacteur beauty.blog

        /   Reply  / 
  4. Rikky de Borst

    Kan iemand mijn vertellen waar dit serum te koop is

      /   Reply  / 
    1. Agnes

      Revitalash heeft op zijn site een hele lijst met verkooppunten staan.

        /   Reply  / 
  5. Astrid Assenberg

    Na dit produkt eerst zelf getest te hebben ben ik helemaal overtuigd… Het maakt daadwerkelijk je eigen wimpers voller, steviger, langer, maar ook donkerder en gekrulder! Ik ben zo enthousiast dat ik de serums sinds kort in de salon verkoop. Een mooie toevoeging voor mijn klanten die voor permanente make-up komen! Nu kunnen ze ook permanent mooiere wimpers aanschaffen. Een heel prettig produkt – ik zeg DOEN!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>