Favoriete parfum niet meer verkrijgbaar?

favorietegeurtjeMensen zijn gewoontedieren, als je eenmaal een geurtje gevonden hebt dat bij je smaak past, blijf je het de rest van je leven gebruiken. Mijn probleem is dat het geurtje dat ik lekker vind, niet of moeilijk verkrijgbaar is.

Dat is, volgens mij, voor heel veel mensen heel herkenbaar. Je favoriete parfum gevonden, maar de winkel waarbij je het had gekocht verkoopt het opeens niet meer. Douglas, ICI Paris XL en alle andere parfumerie winkels lijken het ook niet meer te verkopen. Een zoektocht van misschien wel maanden bij mij. Uiteindelijk vond ik gelukkig mijn favoriete parfum Lanvin Arpege online bij  Parfumsuper.nl. Ik liep tegen dit luchtje aan toen ik op reis was in Spanje. De serveerster van een schattig strandtentje rook zo ontzettend lekker, dat ik haar vroeg welk parfum zij droeg. Eenmaal weer terug in Nederland begon dus de eindeloze zoektocht die mij uiteindelijk bij een online parfumerie bracht.

Lanvin Arpege is een moeilijk tot niet verkrijgbare parfum, maar wel (en niet alleen bij mij) een ontzettend populair parfum. Net zoals de parfums Hugo Boss no 1, Ralph Lauren Blue en Laroche Drakker Noir, die ook bijna niet verkrijgbaar zijn. Parfumsuper is de grootste en voordeligste online parfumerie bestaande uit de meest grote merken parfum. Als je dus al maanden opzoek bent naar dat ene luchtje, zoek dan eens online!

Geen reacties // Reageer