Vergroot je zelfvertrouwen met een borstvergroting

155borstvergroting

Voel je je als vrouw met kleine borsten minder vrouwelijk? Heb je ruzie met je jongensachtige figuur en  moeite met het kopen van kleding? Dan kan Contour Kliniek je helpen. Het team van medisch specialisten bezorgt je een borstvergroting met bewezen veilige implantaten. Dit zorgt voor een prachtig vrouwelijk silhouet en herwonnen zelfvertrouwen.

Een borstvergroting met implantaten is de meest voorkomende ingreep

Een borstvergroting met implantaten is een van de meest voorkomende esthetische ingrepen. Deze behandeling biedt niet alleen uitkomst voor vrouwen van wie de borsten slechts mondjesmaat of helemaal niet ontwikkeld zijn, maar ook voor vrouwen die hun vrouwelijkheid extra willen benadrukken met een grotere boezem. Daarnaast kan een medische of fysieke reden ten grondslag liggen aan de wens voor grotere borsten. Denk aan vrouwen die borstkanker hebben gehad of vrouwen die door een zwangerschap en borstvoeding de natuurlijke contour van hun borsten zijn kwijtgeraakt. Contour Kliniek heeft de oplossing voorhanden met een cosmetisch-chirurgische ingreep.

De Contour Kliniek helpt je met een borstvergroting op maat

Aan de hand van pasprotheses kun je op je gemak de nieuwe cupmaat bepalen die het beste bij je lichaam past. De plastisch chirurg van Contour Kliniek staat je hierbij met raad en daad bij. Contour Kliniek is in het bezit van het ZKN Keurmerk en werkt uitsluitend met veilige, door de FDA goedgekeurde implantaten. De behandelingen worden ook nog eens zeer hoog gewaardeerd, blijkt uit klanttevredenheidsonderzoek. Contour Kliniek hanteert scherpe tarieven (gespreide betaling is mogelijk), de kosten zijn afhankelijk van het gebruikte implantaat.

Heb je vragen of interesse in een borstvergroting? Bel Contour Kliniek dan gerust op (035 – 69 222 00), laat je gegevens achter op de website of maak direct een afspraak voor een behandeling op maat

Geen reacties // Reageer